AW med soul när Kaah gästar HAK

Restaurang HAK öppnar upp Göteborgs musikscen och bjussar på gratiskonsert. Denna gång blir det souliga toner signerade Kaah i Scandic Europas hotellbar.

Det är inte mindre än 20 år sedan Sveriges soulkung Kaah från Norrköping fick sin krona, då med albumet Kaahlender som släpptes 1998.

När Kaah nu ställer sig på scen igen är det dags för soulcirkeln att slutas. Förra årets hyllade ”Jungl”-EP var bara uppvärmningen inför 2018, detta jubileumsår, som nu när året börjar närma sig sitt slut kan räknas till Kaahs mest intensiva på länge. 

HAK, Scandic Europa vill man fungera som en naturlig mötesplats, oavsett om du är en övernattande gäst på hotellet eller om du besöker dess sociala delar under en affärslunch, konferens eller afterwork. Musiken blir en samlingspunkt som sätter stämningen för besökets upplevelse. Höstens musiksatsning är ett samarbete med artistbyrån Jubel.

- Vi vill vara med och bidra till en öppen musikscen här i Göteborg, genom att våga satsa på intressanta artister med unika sound och lysande framtid. Det är viktigt att det blir en skön stämning och att vi blir en plats där vi möts för musikens skull, säger Linda Fahlman, F&B Manager Scandic Europa.