Scandic Europa

3,0
1 betyg
Hotell

Bara några steg från Göteborgs Centralstation ligger detta Svanenmärkta Scandichotell. Här övernattar du bekvämt mitt i city, med tillgång till hotellets egen relaxavdelning. Passa på att ta ett dopp i poolen, eller svettas lite på gymmet, innan det är dags för en ordentlig hotellfrulle med extra allt.

Så gott som utanför entrén har du Femmanhuset och Nordstan, med shopping under tak. Från Drottningtorgets knytpunkt intill tar du dig enkelt vidare med hjälp av både spårvagn och buss. Från hotellet är det dessutom nära till Trädgårdsföreningen, där du hittar både Rosenkaféet och Trädgår'n.

I hotellets egen restaurang HAK satsar man på menyer komponerade efter säsong. Här blandas utvalda råvaror med internationella smaker. Menyerna byts ofta och inspirationen kommer gärna från närområdet, till och med även från mormors egen recepthylla. För de allra minsta i sällskapet finns en egen meny med omtyckta klassiker.

Till hotellet kan du även komma för livespelningar, som då och då förgyller kvällarna. Känn in stämningen medan du flanerar runt i city-influerad omgivning med en cocktail i handen. Passa på att kolla in hotellets senaste konst- eller fotoutställning, när du ändå är här för att fira in helgen med en lördagsbrunch.

I den dygnet-runt-öppna butiken på entréplan kan nattsuddare få sig något till livs, precis när som helst.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Scandic Europa Användarbilder

Recensioner av Scandic Europa

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 dec. 2018

Bodde här två nätter för någon vecka sen. Det är ett klassiskt affärshotell till ganska lågt pris. Rent och fräscht, så klart, men gammalt och tråkigt. Motsatsen till inspirerande och nice. Men funkar bra för priset. Väldigt stort... Visa hela »