Boule + Brunch = Familjemys under mellandagarna

Under mellandagarna finns det massor med tid för soft häng med familj och vänner. Tag tillfället i akt och spöa svärföräldrarna i boule, och som plåster på såren, bjud dem på en fantastisk brunch.

Mellan jul och nyår passar stans kanske mysigaste inomhus-park på att bjuda in till gratis boule. I samband med att du bokar Boulebars härliga brunch, är det fritt spel som gäller. Banorna är nykrattade och från luckan sprider sig härliga sydfranska dofter, perfekt för den som tröttnat på sill och skinka. Varje dag mellan 26-30 december bjuds det på fri boule mellan 10-15.

Kallskuret, frasiga pommes frites, fräscha sallader, ostar och härliga varmrätter dukas upp, och avnjuts i den charmiga lokalen som för tanken till en sommarpark i södra Frankrike.

Börja med en spännande omgång boule där alla kan vara med, och avsluta med att tillsammans gå loss på dessertbordet. Här gräddar ni våfflor och plockar åt er bland godsaker som gyllene crème brulée, glass och bakverk.

Det som är så bra med boule är att det funkar för hela familjen, och för den som behöver stilla törsten, eller kanske sina franska nerver, är det inte långt till baren.

Boka Le Boule Brunch här