Engagerade ambassadörer för The Perfect World Foundation

Organisationen The Perfect World Foundation, fokuserar ständigt på brinnande ämnen rörande vår natur, miljö och Moder Jords väl och ve. I år lyfts våra nordiska kustremsor in i ljuset, bland annat med hjälp av Skönhetsfabrikens Amanda Elmander.

The Perfect World Foundation är en Göteborgsbaserad och ideell organiskation, vars arbete handlar om att hjälpa och ta tillvara naturens rikedomar och resurser. Tidigare år har fokus legat bland annat på utrotningshotade djurarter som elefanter och noshörningar, medan 2017 vigs åt våra nordiska kustremsor.

Till sin hjälp har The Perfect World Foundation en mängd engagerade ambassadörer, däribland paret Amanda och Johan Elmander. Många känner till Amanda Elamander som personen bakom Skönhetsfabriken, där du hittar allt inom skönhet och hälsa samlat under ett gemensamt holistiskt tänk.

För paret Elmander är hälsa och fysiskt aktivitet en given del av livet, och lediga stunder tillbringas gärna ute i naturen. Med västkust-pärlan och naturreservatet Amundön nära husknuten, är parets engagemang i den närliggande kustmiljön stark.

- Tidigare år har The Perfect World Organisation belyst exempelvis utrotningshotade djur, på andra sidan jorden. I år kommer fokus ligga på våra egna Nordiska kustremsor, vilket kan kännas extra relevant här hemma. Alla kan vara med och bidra genom att gå ut på våra stränder och kuster för att plocka skräp och göra fint, uppmanar Amanda Elmander.

Den 6 maj kommer Håll Sverige Rent att finnas på plats på flera ställen runt om i landet, bland annat på Amundön. Oavsett var du befinner dig kan du tillsammans med Amanda och Johan Elamnder bidra till en bättre värld, genom att med vänner och familj ta er till första bästa strand och städa upp i naturen. Senare i sommar, 14 september, manifesteras haven ytterligare under en spektakulär galamiddag på Clarion Hotel Post.

Läs mer om The Perfect World Foundationn här.