Göteborg får ett nytt resort – med pool club på 28:e våningen

I november öppnar hotelldestinationen Jacy'z Hotel & Resort, en helt ny typ av city-resort signerad ESS Group. Med syskon som Pigalle, Steam Hotel och Ellery Beach House är satsningen den största inom gruppen hittills.

28 våningar av imponerande hotellrum, en Miami-influerad pool club på taket, pulserande restauranger, barer och en fantastisk utsikt över staden. Det är bara en del av allt som utlovas när Jacy'z har premiär den 2 november 2022. Hit ska inte bara hotellresenärer välkomnas; tanken är att även bli ett vardagsrum för husets kontorshyresgäster och att erbjuda en stor mötesanläggning på två våningsplan. Dessutom med aktiviteter som biljardbord, pingpong, blomsterbutiker och golfsimulatorer i huset.

– Vi har redan från start haft en uttalad ambition om att skapa en destination där våra gäster kan stanna i 48H och lämna oss med samma känsla man kan få när man reser ifrån en storstad, att man inte hunnit se allt och måste tillbaka. Därför har vi hela tiden haft ett högt fokus på upplevelseutbudet i huset och med den stora meeting & eventsalen känns destinationen komplett, säger Jimmy Olsson, VD för Jacy'z, i ett pressmeddelande.

– Nu kan vi även erbjuda en unik upplevelse även för stora mötesgrupper. På helgerna får vi en härlig musikteaterscen och möjligheten att göra vår variant på den ultimata bioupplevelsen. Dessutom ger vi våra gäster och alla göteborgare ytterligare en fantastisk takterrass mitt i stadskärnan, fortsätter han.

Pressbild

Den 2 november välkomnas de första gästerna, men redan nu är bokningen öppen för möten och event.