Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hotel Pigalle

4,6 • 5 recensioner
Hotel Pigalle

Söker du en plats för att drömma och fly tristessen, eller bara en skön säng i vacker miljö - då ska du besöka detta unika boutique-hotell. Varje rum är omsorgsfullt inrett i sin alldeles personliga stil. Gemensamt är att du kan förvänta dig något utöver det vanliga. Svulstiga handfat mitt i rummet, ornamenterade tapeter och fluffiga fåtöljer. Hotellet, som ingår i ESS-koncernen, är inrett i 1900-tals stil à la syndens Paris, och här är detaljrikedomen hög. I samma hus hittar du även Bar Amuse, där du kan släntra in för en dekadent cocktail i sober miljö, samt Restaurant Atelier.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 mar 2019

Jag hade höga förväntningar, och Pigalle leverade 🤩

Vi bodde en natt i Sviten, wow! Jag tycker det är väldigt svårt att veta vad man får för pengarna speciellt på deras hemsida där jag inte tycker det framgår så mycket info, m... Visa hela »

25 apr 2018

Ett av de bästa och mysigaste hotellen i stan. Romantiska rum med ljuvlig känsla i alla detaljer. Fin service och bra frukost. Enda nackdel är kanske området runt omkring, men allt förändras med tiden samt att resten väger upp starkt!

13 sep 2018

Underbart hotell - mysfaktorn är outstanding! Härliga rum - alla olika men med samma lyxkänsla. Avspänt och min favorit, det finns skor för utlåning. Fantastisk frukost. Trevlig personal. Även en del kändisspaning.

7 jun 2019

Helt ok bara!
Kan bli bättre!

2 dec 2015

Det här är verkligen ett underbart litet hotell. Känslan av lyx är påtaglig, utan att för den sakens skull bli stel eller trist. Tvärt om!

Det är inte så ofta man övernattar i sin egen stad, men att faktiskt ta tillfället i akt och le... Visa hela »