Hotel Pigalle

4,7
9 betyg
Hotell
Pigalle
4,7
9 betyg

Allt var inte bättre förr. Mycket har blivit enklare, snabbare och mer tillgängligt för oss moderna nutidsmänniskor. Ett ställe som erbjuder avkoppling och nedvarvning är det romantiska boutiquehotellet Pigalle, mitt i Göteborgs centrala myller. 

Bara ta ett par steg in i hotellets lobby och du befinner dig i en helt annan värld. Här skapar fransprydda gardiner, svulstiga skinnsoffor och dämpad belysning en romantisk atmosfär i 1920-talsstil där du snabbt glömmer livet utanför. Personalen, i sina tidstypiska outfits, tar emot både hotellets gäster och den som vill landa för ett glas i baren eller middag i restaurangen.

Med en tofsprydd nyckel i handen tar du dig upp i Pigalles fransktalande hiss som leder till de tysta korridorerna på hotellets fyra våningsplan. Varje hotellrum är inrett i sin egen unika stil, och som gäst väljer du rum efter storlek, inte efter standard. Miljön är full av detaljrikedom och personliga lösningar som gör vistelsen till något utöver det vanliga. Här är det lätt att kliva ur skorna och förlora sig i drömmarnas värld innan det är dags att byta om och göra sig redo för middag.

Middagen kan intas på hotellets restaurang, Restaurant Atelier, som inspireras av den franska bistrovärlden där maten spelar en trygg och okomplicerad roll. Här fokuserar man på god mat gjord på väl utvalda råvaror och såväl klassiska som nytänkande cocktails. Är du mer för vin kan du kila ner till lobbyn och Bar Amuse, den mysig vinbaren med mycket gott att smaka på, som drycker, ostar och charkuterier. Sommartid öppnar den välbesökta takterrassen bland takåsarna.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
9

Recensioner av Pigalle

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Bodde en helg på pigalle.

Service: fantastiskt!
Frukost: Fräsch, många varma och kalla alternativ. Utbudet valt med omsorg. Fin uteterass man kunde sitta på med tak och värmelampor för kallare dagar.
Middag: Åt en 3 rätters på hote...

Fem av fem! Trevlig personal, mysig känsla, fina och fräsch rum. Otrolig frukost, där sitter man gärna länge. Hit kommer jag förhoppningsvis tillbaka!

Jag hade höga förväntningar, och Pigalle leverade 🤩

Vi bodde en natt i Sviten, wow! Jag tycker det är väldigt svårt att veta vad man får för pengarna speciellt på deras hemsida där jag inte tycker det framgår så mycket info, m...

Jag har velat bo på Pigalle i många år, men tyvärr är jag inte i GBG så ofta. Så nu när tillfället gavs så bokade jag direkt!
Fantastiskt härligt hotell som känns väldigt mysigt och hemtrevligt. Känns väldigt fransk...

Ett av de bästa och mysigaste hotellen i stan. Romantiska rum med ljuvlig känsla i alla detaljer. Fin service och bra frukost. Enda nackdel är kanske området runt omkring, men allt förändras med tiden samt att resten väger upp starkt!

Det här är verkligen ett underbart litet hotell. Känslan av lyx är påtaglig, utan att för den sakens skull bli stel eller trist. Tvärt om!

Det är inte så ofta man övernattar i sin egen stad, men att faktiskt ta tillfället i akt och le...

Underbart hotell - mysfaktorn är outstanding! Härliga rum - alla olika men med samma lyxkänsla. Avspänt och min favorit, det finns skor för utlåning. Fantastisk frukost. Trevlig personal. Även en del kändisspaning.

Helt ok bara!
Kan bli bättre!

Representerar du Hotel Pigalle?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Hotel Pigalle?

Hotel Pigalle ligger på Södra Hamngatan 2 A, 411 06, Centrum. I närheten ligger Centralstation.