Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Hotel Pigalle

Söker du en plats för att drömma och fly tristessen, eller bara en skön säng i vacker miljö - då ska du besöka detta unika boutique-hotell. Varje rum är omsorgsfullt inrett i sin alldeles personliga stil. Gemensamt är att du kan förvänta dig något utöver det vanliga. Svulstiga handfat mitt i rummet, ornamenterade tapeter och fluffiga fåtöljer. Hotellet, som ingår i ESS-koncernen, är inrett i 1900-tals stil à la syndens Paris, och här är detaljrikedomen hög. I samma hus hittar du även Bar Amuse, där du kan släntra in för en dekadent cocktail i sober miljö, samt Restaurant Atelier.

Användarbilder på Hotel Pigalle Visa alla

  • Lägg till bild
  • Restaurangen samt där man äter frukost - Bild från Hotel Pigalle av Malin S.
  • Frukost - Bild från Hotel Pigalle av Malin S.
  • Korridor - Bild från Hotel Pigalle av Malin S.
  • Vårt fina rum, men extrasäng då vi var 3 - Bild från Hotel Pigalle av Malin S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 mar 2019

Jag hade höga förväntningar, och Pigalle leverade 🤩

Vi bodde en natt i Sviten, wow! Jag tycker det är väldigt svårt att veta vad man får för pengarna speciellt på deras hemsida där jag inte tycker det framgår så mycket info, m... Visa hela »

23 feb 2020

Jag har velat bo på Pigalle i många år, men tyvärr är jag inte i GBG så ofta. Så nu när tillfället gavs så bokade jag direkt!
Fantastiskt härligt hotell som känns väldigt mysigt och hemtrevligt. Känns väldigt fransk... Visa hela »

25 apr 2018

Ett av de bästa och mysigaste hotellen i stan. Romantiska rum med ljuvlig känsla i alla detaljer. Fin service och bra frukost. Enda nackdel är kanske området runt omkring, men allt förändras med tiden samt att resten väger upp starkt!

13 sep 2018

Underbart hotell - mysfaktorn är outstanding! Härliga rum - alla olika men med samma lyxkänsla. Avspänt och min favorit, det finns skor för utlåning. Fantastisk frukost. Trevlig personal. Även en del kändisspaning.

2 dec 2015

Det här är verkligen ett underbart litet hotell. Känslan av lyx är påtaglig, utan att för den sakens skull bli stel eller trist. Tvärt om!

Det är inte så ofta man övernattar i sin egen stad, men att faktiskt ta tillfället i akt och le... Visa hela »

7 jun 2019

Helt ok bara!
Kan bli bättre!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.