Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Allt var inte bättre förr. Mycket har blivit enklare, snabbare och mer tillgängligt för oss moderna nutidsmänniskor. Just därför kan behovet av att sakta ner och fly vardagspulsen upplevas som extra stort. Det gör man lätt på romantiska Hotel Pigalle, mitt Göteborgs centrala myller.

Bara ett par steg in i hotellets lobby, och du befinner dig i en helt annan värld. Här inne bland fransprydda gardiner, svulstiga skinnsoffor och dämpad belysning, glömmer du snabbt den jäktiga omgivningen utanför. Personalen, i sina för 1900-talets tidstypiska outfits, tar emot både hotellets gäster och de som vill landa för ett glas i den angränsande baren. Med en toffsprydd nyckel i handen tar du dig upp i Pigalles fransktalande hiss som leder till de tysta korridorerna på hotellets fyra våningsplan.

Varje hotellrum är inrett i sin egen unika stil, och som gäst väljer du rum efter storlek, inte efter standard. Miljön är full av detaljrikedom och personliga lösningar som gör vistelsen till något utöver det vanliga. Här är det lätt att kliva ur skorna och förlora sig i drömmarnas värld innan det är dags att byta om och göra sig redo för middag.

Atelier
Högst upp i hotellet finns den Krav-certifierade restaurangen Atelier, som serverar modernt och klassiskt tolkade rätter efter säsong. Hit kommer du även för att äta lördagsbrunch och dricka drinkar i baren.

Bar Amuse
I lobbyn hittar du Bar Amuse, där hotellgäster och andra besökare kan slinka in för en kaffe, en drink eller lite kallskuret. Här kan man även fira in helgen med afterwork på fredagar från klockan 17.

Användarbilder på Hotel Pigalle Visa alla

  • Lägg till bild
  • Restaurangen samt där man äter frukost – Bild från Hotel Pigalle av Malin S.
  • Frukost  – Bild från Hotel Pigalle av Malin S.
  • Korridor  – Bild från Hotel Pigalle av Malin S.
  • Vårt fina rum, men extrasäng då vi var 3 – Bild från Hotel Pigalle av Malin S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 mar 2019

Jag hade höga förväntningar, och Pigalle leverade 🤩

Vi bodde en natt i Sviten, wow! Jag tycker det är väldigt svårt att veta vad man får för pengarna speciellt på deras hemsida där jag inte tycker det framgår så mycket info, m... Visa hela »

23 feb 2020

Jag har velat bo på Pigalle i många år, men tyvärr är jag inte i GBG så ofta. Så nu när tillfället gavs så bokade jag direkt!
Fantastiskt härligt hotell som känns väldigt mysigt och hemtrevligt. Känns väldigt fransk... Visa hela »

25 apr 2018

Ett av de bästa och mysigaste hotellen i stan. Romantiska rum med ljuvlig känsla i alla detaljer. Fin service och bra frukost. Enda nackdel är kanske området runt omkring, men allt förändras med tiden samt att resten väger upp starkt!

13 sep 2018

Underbart hotell - mysfaktorn är outstanding! Härliga rum - alla olika men med samma lyxkänsla. Avspänt och min favorit, det finns skor för utlåning. Fantastisk frukost. Trevlig personal. Även en del kändisspaning.

2 dec 2015

Det här är verkligen ett underbart litet hotell. Känslan av lyx är påtaglig, utan att för den sakens skull bli stel eller trist. Tvärt om!

Det är inte så ofta man övernattar i sin egen stad, men att faktiskt ta tillfället i akt och le... Visa hela »

7 jun 2019

Helt ok bara!
Kan bli bättre!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.