Dags att förboka pepparkakorna inför julen. Foto: Ferdinand Forsman Dags att förboka pepparkakorna inför julen. Foto: Ferdinand Forsman

Göteborgs Pepparkaksbageri öppnar förbokningen inför julen

Vecka 30 närmar sig med stormsteg, och med det möjligheten att boka sina pepparkakor hos Göteborgs Pepparkaks­­­­­bageri. I 99 år har de tunna citruspepparkakorna bakats och trycket är lika stort år efter år. Bokar gör man smidigast genom hemsidan från och med den 24 juli.

Från och med måndag den 24 juli kan du säkerställa dina pepparkakor inför jul, en tradition som många har gemensamt. Inte minst de celebriteter som under åren kommit in för att hämta sina pepparkakor, från Povel Ramel till kungafamiljen. Förutom det året då kungafamiljen blev utan, då de var för sena med att boka. Trycket är med andra ord stort.

– Vi räknar med samma tryck på våra pepparkakor även i år. Vi har många lojala kunder som inte vill fira jul utan våra pepparkakor, men även flera nya kunder som börjat med denna tradition i sina familjer. Vi ser fram emot en riktigt god jul! Men först lite semester, säger Axel på Göteborgs Pepparkaksbageri.

Bokar gör du på pepparkaksbageriet.se