Ma Cuisine bjuder på gästspel från Oaxen i Stockholm

Strax innan jul blåste förändringens ljumma vind inne på Ma Cuisine, den personliga bistron med Kyrkogatan som adress. Förr känd för sina franskinfluerade rätter, nu med fokus på roliga samarbeten, handplockade råvaror och familjär stämning. Först ut blir ett gästspel den 17 mars av köksmästare Ian Doyle från tvåstjärniga Oaxen Krog i Stockholm.

Vännerna tillika kompanjonerna Alexander och Maximiliam har satt tänderna i en av stans äldre krogar, Ma Cuisine. Restaurangen som ägts och drivits av Alexanders pappa i över 23 år, som bistro med franska influenser, fick strax innan jul en ny inriktning.

Kocken Alexander och bartendern Maximiliam har båda gedigen erfarenhet inom krogbranschen där Alexander senast kommer från tvåstjärniga restaurangen Oaxen Slip i Stockholm. Under sin tid på Oaxen har han bland annat fått med sig en hel del kontakter och en av dessa är nuvarande köksmästare Ian Doyle från tidigare nämnda stjärnkrog.

Ma Cuisine ska likt tidigare fungera som ett familjärt ställe att ramla in på, men kommer nu även att bjuda på överraskningar i form av samarbeten, pop ups och olika teman. Genom sitt första gästspel med förre kollegan Ian Doyle sätter de ribban för vårens kommande trevligheter.

Gästspelet den 17 mars bjuder på en speciellt komponerad meny bestående av sex rätter med tillhörande dryckespaket. Menypaketet blir ditt för 695 kronor och kan kompletteras med ett matchande dryckespaket. Kvällen är uppdelad i fyra sittningar med starttider som följer;

17.00 x 15 platser

17.30 x 15 platser

19.30 x 15 platser

20.00 x 15 platser

Läs mer om Ma Cuisine här.