Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ma Cuisine

5,0 • 3 recensioner
Ma Cuisine

Restaurang som finner inspiration och råvaror ur vårt lands skafferi, helst när de är som bäst i säsong. Maten blir ett uttryck för de intryck som hämtats från naturen så väl som från inspirerande möten i vardagen. Både meny och dryckeslista är under ständig förändring för att kunna erbjuda gästen en levande och dynamisk restaurang.

Ma Cuisine är ett väletablerat namn i krog-Göteborg då restaurangen legat på samma adress i över 20 år. Sedan slutet av 2018 drivs restaurangen i ny regi, dock inom samma familj som tidigare, men i uppdaterad tappning. Att bibehålla den familjära atmosfären är en av drivkrafterna på Ma Cuisine.

Denna franskklingande bistro erbjuder vällagade rätter från lunch till sen kväll och menyn byter skepnad efter både säsong och kreativa infall i köket. I ljusa och luftiga lokaler, där den inbitne stammisen känner igen sig men dit nyfikna gäster också hittar ett nytt vattenhål, är det maten som står i centrum sida vid sida med en välfylld vinlista.

Restaurangens självklara nav är köket där kocken tillika ägaren Alexander huserar. Med erfarenhet från bland annat lyxrestaurangen Oaxen Krog i Stockholm har han skaffat sig många ess i rockärmen som omarbetats till sällskapliga rätter här i Göteborg. Vid sin sida finns parhästen Maximiliam som dessutom råkar ha bakgrund som bartender. Med passion för sitt yrke, och trots att den tidigare baren ersatts med den skämtsamma hashtaggen #varfanärbaren, kan du vara lugn. Här blandas det gärna cocktails till både aperitif och för sociala häng efter en dag på stan.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 feb 2019

Vilken pärla till restaurang! Underbart god mat levererades ifrån köket av kunnig och supertrevlig personal. Vi kommer tillbaka!

7 feb 2019

Smaklökarna dansar av glädje när små och stora rätter serveras o den kunniga o generösa personalen rekommenderar vin till dessa. En riktig pärla man inte får missa. Vi kommer mycket gärna tillbaks

9 feb 2019

En fantastiskt pärla i Göteborg! Perfekta rätter, go stämning och underbart härlig personal! Jag rekommenderar ankan. Bästa jag ätit! Avsluta med äppelkakan. Mmmm!