Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Oaxen Slip

3,3
26 betyg
Redigera Oaxen Slip

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Oaxen Slip

3,3
26 betyg
Redigera Oaxen Slip

Intill ett gammalt varv ute på Djurgården hittar du Oaxen Slip, systerkrog till stjärnkrogen Oaxen Krog vägg i vägg. Oaxen Slip är något enklare än sin berömda granne. Här serveras en egen tolkning av nordisk bistromat i industribetonad miljö med lokala förtecken. Restaurangen har flera meter i takhöjd, med fönster hela vägen upp, och är dekorerad med roddbåtar och andra rustika detaljer.

Se även Oaxen Krog, Prince van Orangiën

Användarbilder på Oaxen Slip Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Oaxen Slip av Adam L.
  • Bild från Oaxen Slip av Adam L.
  • Bild från Oaxen Slip av Adam L.
  • Bild från Oaxen Slip av Rikard N.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
25 maj 2019

Inredningen är härlig med båtarna i taket, väldigt rustikt med udda stolar och sjuttiotalstallrikar i alla former och färger. Det är spännande men kanske på gränsen till tillgjort.

Maten är ju fenomenal. Allt från förrätt t... Visa hela »

Listad i: Bra kött
22 mar 2015 · Uppdaterad

Oaxen är en fantastisk restaurang ute på Djurgården. Har ätit både lunch, brunch och middag här. Servicen och maten är alltid bra, men tycker sällan maten är wow. Favoriten hittills är deras råbiff. Förutom den är det dock ingen rä... Visa hela »

17 sep 2021

En stor besvikelse!
En får ha krav på restauranger med stjärnstatus och med rätter som kostar. Tänker att då höjs kraven.

De levererade väldigt ojämna smakupplevelser på rätterna. Vissa rätter var på riktigt gott. Så... Visa hela »

1 nov 2018

Jag har varit här på brunch ett par gånger, har fortfarande inte testat middag.
Lokalen har en imponerande fin inredning.
Högt i tak, luftig och ljus lokal i industristil med fönstervägg som ger en underbar utsikt över vattnet. idealistisk en vacker sol... Visa hela »

25 jan 2018

Jag har besökt Oaxen Slipen ett par gånger för lunch eller brunch. Framför allt ligger det mysigt till och atmosfären är härlig.

Kan tyvärr tycka att servicen svajar lite faktiskt, men över lag trevliga.

Maten är väldigt god... Visa hela »

16 jan 2015

Oaxen slip är en riktigt skön restaurang som serverar mellanrätter. Ett bra läge på Djurgården som man gärna tar en promenad till och under sommaren ligger solen fint på deras uteservering. Kunnig personlig personal och en bar som även den är lite... Visa hela »

25 maj 2019

Fantastisk miljö, otrolig personal och väldigt hög leverans på maten. Att säga att det är värt ett besök är en underdrift, det är värt minst ett besök på lunchen och två på kvällen.

9 sep 2019

Känns som att menyn alltid har varit samma, och rätterna är inte ens superbra. Läget är ljuvligt, och kunniga kockar finns det minst sagt i huset, borde vara lätt att göra det bättre än vad det är nu.

31 dec 2018

Jag har varit på Slipen att antal gånger nu och har aldrig blivit besviken - Krogen är på bucketlistan. Deras Gin & Tonic är riktigt bra, servicen uppmärksam och ändå avslappnad och lokalen stor, ljus och trevlig. Maten är alltid bra, med rena sma... Visa hela »

21 sep 2019

Jag har hört så otroligt mycket gott om Oaxen så jag bokade in en leverantörsmiddag där då personen verkligen älskar mat och restauranger som får till det där lilla extra. Klockan var inte speciellt mycket men vissa rätter var redan strukna frå... Visa hela »

19 maj 2019

Hade ställt ribban väldigt högt när jag besökte Oaxen första gången efter allt man läst om krogen, vi åt en god middag här, allt var bra, vi åt en god piggvar, fick rekommendation på bra vin, kunnig servis.
Lite skum ljussättni... Visa hela »

30 aug 2020

Tog en piggvar som var för 2 personer. Supergott. Servitören trancherade upp åt oss och var väldigt trevlig och duktig. Supergod mat och bra service. Vi satt utomhous i sommarkvällen och filtar fanns. Rekomenderas.

6 feb 2020

Trevlig lokal och trevlig mat! värt ett besök eller två. Delade med min sambo på smårätter / mellanrätter då vi tyckte huvudrätterna låt något trista. Tips!

18 dec 2015

Har ätit julbord (jul-lunchen) 16 ggr med kunder på Oaxen. Idag blev en i mitt sällskap sjuk och trots detta debiterade Oaxen oss för alla i sällskapet. Har man stöttat denna krog så mkt och varit en sån lojal kund skiter jag ärligt i om det stå... Visa hela »

14 jan 2017

Strålande härligt läge, trevlig personal o grym mat. Inte helt gratis men värt det!

15 maj 2014

Slipen passar lika bra för en kärleksdate som en affärsmiddag.
Om du är där för en kärleksdate så välj den sena sittningen så ni kan sitta länge och titta in i varandras ögon och njuta av berusningen av mat och vin för det hä... Visa hela »

8 apr 2015

Har endast varit här på helglunch vid två tillfällen och båda gångerna har verkligen varit en smakupplevelse. Roligt komponerade rätter med influenser från växtriket. Nytänkande och originellt. Lokalen är ljus och fräsch. Det är n... Visa hela »

15 mar 2019

Oaxen slip, vackert belägen på Djurgårdens södra strand strax intill Beckholmen, ligger vägg i vägg med flaggskeppet Oaxen krog, i en smart planerad lokal med mörka träpaneler och stora fönster, varmt ljus och högt i tak. Inredningen är sparta... Visa hela »

20 jan 2019

Besökte Oaxen Slip före besök på Cirkus. Vi var ett gäng på 5 personer som käkade förrätt och varmrätt. Vi åt blandat fisk och kött. Allt var mycket välsmakande med extra plus för råbiff och hälkeflundra. Miljön... Visa hela »

8 nov 2015

Härligt belägen lokal. Men den hängmörade biffen var faktiskt ganska seg. Servicen var inte heller särskilt bra. Vårt vin till huvudrätten glömdes bort och tillbehör till efterrätten likaså. Vi fick inte ens en ursäkt.

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.