Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Oaxen Slip

3,0 • 11 recensioner
Oaxen Slip

Oaxen var en från början en lyxkrog som låg på ön Oaxen utanför Mörkö. Efter något decennium bestämde sig krögarna Magnus Ek och Agneta Green för att stänga restaurangen. Något år därefter var det premiär för Oaxen Krog & Slip. Krogen som ligger vägg-i-vägg är en lyxrestaurang i världsklass med två stjärnor i Guide Michelin, medan Slipen är en ambitiös mellanklasskrog. Det är ett fantastiskt komplex precis vid vattnet på Djurgården med många meter i takhöjd och fönster från golv till tak. I taket hänger roddbåtar och andra marina detaljer och inredningen i övrigt går i en unik lantlig skärgårdsstil som både känns enkel och genuin men ändå lyxig och konceptuell.

Se även: Oaxen Krog

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Oaxen slip är en riktigt skön restaurang som serverar mellanrätter. Ett bra läge på Djurgården som man gärna tar en promenad till och under sommaren ligger solen fint på deras uteservering. Kunnig personlig personal och en bar som även den är lite... Visa hela »

Har ätit julbord (jul-lunchen) 16 ggr med kunder på Oaxen. Idag blev en i mitt sällskap sjuk och trots detta debiterade Oaxen oss för alla i sällskapet. Har man stöttat denna krog så mkt och varit en sån lojal kund skiter jag ärligt i om det stå... Visa hela »

Strålande härligt läge, trevlig personal o grym mat. Inte helt gratis men värt det!

Oaxen fortsätter med sina tokerier att inte inkludera potatis i sina redan väl tilltagna priser för maträtterna. Det är en osvensk sedvänja som på intet sätt gör vare sig anrättningarna eller restaurangen mer exklusiv annat än priser, 45:- ä... Visa hela »

Härligt belägen lokal. Men den hängmörade biffen var faktiskt ganska seg. Servicen var inte heller särskilt bra. Vårt vin till huvudrätten glömdes bort och tillbehör till efterrätten likaså. Vi fick inte ens en ursäkt.

Dyrt dåligt oproffsig person som mest var intresserade att stå o prata med varandra bakom bardisken. Själva julbordet inget alla speciellt fick inte in potatisen till sillen trots flera gånger tillsägningar när den sedan kom var den iskall, hade lite förvän... Visa hela »

Va på deras julbord igår o var besviken. Till den prislappen hade jag förväntat mig bättre. Desserter fanns bara 2 st och de fick vi vänta på dvs de framdukades först efter att vi ätit från godisbordet. Likaså varmrätterna var inte kla... Visa hela »

Oaxen krog är sanslöst dyrt för vad som serveras ! Kan ej rekommenderas till någon

Mycket bra mat och fin miljö. Har besökt för lunch och middag. Servicen har vid flera oberoende tillfällen brustit i kvalitet. Stressat och irriterat bemötande. Lite pinsamt att i jobbsammanhang bjuda med gäster från andra länder till Oaxen Slip p.g.a. detta. Visa hela »