Sing Sing öppnar dörrarna för lunch och karaoke

Sing Sing öppnar dörrarna för lunch och karaoke

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Sjung bort matkoman hos oss på Sing Sing. Sedan några veckor tillbaka har karaokerestaurangen i Majorna öppet för lunch och lunchkaraoke i våra färgglada och inbjudande lokaler.

Sing Sing ska bredda verksamheten genom att inte bara servera mat på kvällen, utan också under lunchtimmarna. Från måndag till fredag kl 11-14 är dörrarna öppna på kvarterskrogen på Chapmans Torg. Du som har käkat här innan kommer att kunna igen smakerna, då det är samma typ av mat som vi har på menyn nu – vietnamesiskinspirerad mat med influenser från hela Östasien.

För att göra det lite extra roligt så varierar menyn vecka till vecka, så du kan få smaka en hel drös med rätter med allt från softbuns, fish and chips asian style till en rykande och mustig bulgogi från Korea. Men självklart kommer våra klassisk banh mi och pho vara bekanta inslag.

Såklart är det ingen lunch utan karaoke. En ganska tråkig tisdagsunch kan helt plötsligt bli rolig då det erbjuds gratis efter-lunchen-karaoke i privata karaokerum för alla som får feeling. Stad i ljus kommer helt klart att hitta sin charm klockan 13:15 och inte enbart 23:45.

Redaktionen på Thatsup har testat att sjunga med mat i munnen, och för att få den bästa sjunga-med-mat-i-munnen-upplevelse är det bäst att vråla som Bon Jovi. Dock går det förstås lika bra att äta upp sin banh mi uppe i restaurangen och sedan komma ner mätt och belåten till våra karaokerum och sjunga med enbart micken i handen.

Information
Visa på karta