Halloween och Thanksgiving i all ära - nu är det dags för nästa högtid att etableras i Sverige, nämligen Irlands nationaldag. Den 17 mars kommer St Parick's Day till AG och Hillenberg i Stockholm samt till Meet i Göteborg. Det blir irländska delikatesser, whiskey, hantverksöl och irländsk folkmusik.
Efter förra årets gästspel på köttfavoriten AG är den gröna ön tillbaka, den här gången med tillskott av nya Hillenberg i Stockholm och Göteborgs paradis för köttälskare, Meet. Under kvällen blir det gräsuppfött premiumkött, ostron av högsta kvalitet och ekologisk lax från Burren Smokehouse - helt i linje med Irlands ihärdiga hållbarhetsarbete.
- På Meet står kvalitet och smakupplevelser alltid i fokus, och det ska bli riktigt spännande att erbjuda våra gäster kvalitetsråvaror från Irland, säger Attila Tamas, krögare på Meet.
Vid sidan om maten kommer man att servera whiskey från Tullamore Dew och Jameson, samt irländskt hantverksöl från O'Haras. Producenterna har tillsammans satt ihop ett koncept som ska matcha den specialkomponerade menyn med ostron och kött.
Mer information: Restaurang Meet