Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Hillenberg

3,4
18 betyg
Redigera Hillenberg
Hillenberg

Med nästan 1 000 kvm till sitt förfogande rymmer Hillenberg matsal och två barer med klassisk atmosfär. Krögaren Niklas Ekstedt bjuder på säsongsanpassade rätter med inspiration från Frankrike, Italien och Skandinavien, och i barerna serveras såväl barmeny som en gedigen drinklista. Ambitionen är att erbjuda enkelhet, hög kvalitet och avslappnad stämning.

Användarbilder på Hillenberg Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Hillenberg av Sofie L.
  • Bild från Hillenberg av Sofie L.
  • Bild från Hillenberg av Katrine L.
  • Bild från Hillenberg av Katrine L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
23 feb 2022

Jag vill verkligen tycka om det här mycket mer än vad jag gör, men det går inte.
Eller snarare vill jag kanske att dom ska skärpa till sig lite så det blir så bra som det har potential att bli.

För läget är toppen och lokalen ä... Visa hela »

25 dec 2015 · Uppdaterad

Hade en trevlig kväll på Hillenberg dan före dopparedan. Delade maten med mitt sällskap så fick chansen att testa dubbelt så många rätter. Pilgrimsmusslan till förrätt var bra, likaså carpaccion. Entrecoten till huvudrätt var också... Visa hela »

9 dec 2019

Det är 4 år sedan jag skrev min recension om Hillenberg och jag tycker nivån är lite bättre. Niklas Ekstedt har tagit över taktpinnen och det är högre nivå på maten, atmosfären är mysigare men tyvärr var servicen seg och ouppmä... Visa hela »

23 jan 2019

Läget, inredningen och servicen får 5/5. Riktigt snygg härlig lokal i modern stil. Pulsen är hög men på en lagom middagsnivå. Man har lyckats fylla upp den stora lokalen och skapat en trevlig festlig stämning utan att vara too much party.
Snygg bar ock... Visa hela »

22 mar 2022 · Uppdaterad

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag åt lunch på Hillenberg ganska många gånger innan pandemin och till och med middag några gånger. Mat kan vara bra eller bara ok, det beror på tiderna. Jag hade en fisksoppa här nyligen och det visade sig vara en bra daglig special. Det enda jag inte... Visa hela »

29 okt 2018 · Uppdaterad

En stabil trea.
Lokalen, atmosfären och inredningen får en 5:a. Så snyggt,intimt, inbjudande och behagligt, här skulle jag lätt kunna sitta i flera timmar.Stolarna är super bekväma och ljudnivån är perfekt ,lagom surrig som ger storstadspulsfeeling... Visa hela »

8 apr 2019

Jag hade ganska höga förväntningar, då det är Niklas Ekstedts restaurang. Själva lokalen var jättebra, modernt och snyggt. Service var sådär, tog lång tid innan de tog beställning, ingen som stämde av m.m. Maten var helt okej men fö... Visa hela »

14 maj 2020

Gillar Hillenberg och tycker det levererar trots den lite högre prisklassen. Mycket väl så för att menyn är en sådan som tilltalar mig mycket med klassiker kombinerat med säsongsrätter. Miljön också väldigt trevlig.

10 feb 2019

Nej, det här är ingen favorit. Mina gånger här har servicen varit usel, snorkig personal, klarar inte att guida rätt till baren (?) och maten är god, men absolut inte särskilt speciell.

20 mar 2017 · Uppdaterad

Trevligt ställe med snygg inredning och allmänt trevlig miljö. Maten går inte att klaga på den heller.

18 apr 2017

God mat, trevlig miljö och A-läge. Rekommenderas!

7 jun 2019 · Uppdaterad

Om jag får välja går jag hellre till Hillenberg gång på gång för att äta ”Niklas mat” än att lägga de pengarna på Ekstedt som ligger mitt emot. Visst det är inte lika litet och mysigt men Hillenberg levererar riktigt schys... Visa hela »

21 apr 2020

Lite overrated, lite för dyrt, ibland lite för lite mat - endast ätit lunch här. Deras tryffelpasta är ju en riktig kändis, men alltså tycker tyvärr det är något som saknas känner mig alltid liiiite otillfredsställd efter jag ätit de... Visa hela »

4 sep 2019

Hillenberg är toppen för att sitta i baren och ta ett glas och/eller äta en god middag. Snygg inredning, bra vinlista och hyfsad service (hade kunnat vara bättre). Härlig stämning. Maten kanske inte är det godaste du ätit men matupplevelsen är i alla fall... Visa hela »

7 aug 2017 · Uppdaterad

Trevlig ställe som serverar god mat till hyggliga priser, hade dock väntat mig lite mer. Plus för läget.

Återbesök 2021: testade samtliga av deras förrätter, som alla var mycket bra, samt deras entrecote, som var bra men där bearnaisen lämn... Visa hela »

28 nov 2018

Dålig Service och okunnig personal! Samma kille har vid två tillfällen med flera månader emellan inte kunnat ett skvatt om vin, och då menar jag ingenting, inte ens när man pekar och säger namnet förstår han. Sen spiller en tjej och klantar sig. Tidi... Visa hela »

11 aug 2017

Ni måste jobba på ett bättre bemötande, det är det som skapar en välkomnande trivsel, första intrycket...
Vi var fem personer med två barn, en treåring och tiomånaders. De låg och sov så de störde ingen.
Vi hade bokar ti... Visa hela »

25 aug 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.