Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Restaurang Meet

5,0
2 recensioner
Restaurang Meet

På den omtalade och populära köttkrogen Meet står råvaran i centrum. Här erbjuds bland annat Wagyu och andra grillrätter, samt tillbehör såsom hemgjorda pommes, grillad majskolv och klassiska såser. Allt serverat i elegant, men avslappnad miljö.

Meet, som tidigare har nominerats till Årets köttkrog, är ett sobert steakhouse med allt och lite till för köttälskaren. Menyn består av en rad olika grillrätter som serveras tillsammans med valfria tillbehör, något som krogen gjort sig känd för. Här kan man bland annat hitta Wagyu, entrecote, oxfilé och iberico, men också grillad röding. Tillbehören är många och inkluderar allt från restaurangens egna pommes till olika grönsaker och klassiska såser som bea.

Lokalen på Geijersgatan är ombonad men elegant, med ljusa skinnmöbler och varma träslag. Hit hittar du lika gärna med dejten som med föräldrarna, eller helt enkelt för att ta en öl efter jobbet. Restaurangen välkomnar även större sällskap med en speciell sällskapsmeny för minst sju personer, fylld med allt från förrätter till desserter. Sommartid går det bra att slå sig ner på restaurangens uteservering.

Användarbilder på Restaurang Meet

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
9 dec 2020

Bästa servicen i stan och godaste maten. Den vegetariska är över alla förväntningar och köttet är så fint att man blir lite tårögd.

25 nov 2016

Absolut särklass det bästa köttet jag någonsin ätit. Servicen va fantastisk. Hit kommer jag tillbaka!

Så tycker pressen

4 av 5 · Göteborgs-Posten · 2016-11-19

“Sammanfattningsvis är Meet stället för den som vill ha förstklassigt kött, pommes och bea. Och det vill man ju ibland.”

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.