Timo Räisänen kör valborgskonsert på Post

Clarion Hotel Post lanserar ett nytt koncept lagom till valborg, nämligen hotellkonserter. Den 30 april är det premiär och på scen på hotellet står ingen mindre än Timo Räisänen redo. Du följer konserten live från ett eget hotellrum och kan chatta med artisten och önska låtar samtidigt.

Timo Räisänen är först ut när Clarion Hotel Post drar igång projektet med hotellkonserter. Artisten själv har satt ihop en egen meny, kvällen till ära, med mat och dryck som levereras till ditt hotellrum innan ankomst. Du kan själv välja vilket paket du vill ha när du gör en bokningsförfrågan till hotellet. I pausen kommer det att knacka på dörren till några av rummen och de boende där får då besök av Timo, samt en inbjudan att se resten av konserten på plats vid scenen.

– Det blir ett fåtal slumpmässigt utvalda gäster som får den möjligheten. Hela idén bygger på att vi inte ska vara för nära varandra just nu, så även här kommer vi förstås ha glest mellan stolarna, säger Lisa Callert, marknads- och försäljningsansvarig på Clarion Hotel Post.

Konserten startar via tv:n i hotellrummet klockan 21. Vill du hellre äta i restaurangen Norda innan dess, funkar det lika bra. Även hotellets takbar bjuder in till gött häng, och för den badsugna finns takpoolen som håller 31 grader. Hotellet har vidtagit en rad åtgärder på grund av corona, vilket bland annat innebär att det endast får vistas 20 personer åt gången på takterrassen.

Upplevelsen med hotellkonsert kan bokas här mellan den 21 och 26 april.