Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bruk

5,0
2 betyg
Redigera Bruk

Cocktailbaren Bruk drivs av en bartender-duo med gedigen erfarenhet från branschen och med stort fokus på service. Här bjuder man in till en intim lokal med välkomnande atmosfär, där alla ska känna sig som hemma.

På den nyare delen av Friggagatan hittar du cocktailbaren och restaurangen Bruk, som ger liv åt den tidigare något sömniga stadsdelen. Här brinner man för mat och dryck med särskilt fokus på cocktails. På drinklistan har man samlat omtyckta gamla klassiker, samt Bruks egna twists på dessa med kreativa ingredienser och smakkombinationer.

Vill du ha något att snacksa på till drycken är menyn fylld av godsaker, såsom olika ostar, charkuterier, kroketter, ostron och mycket annat. Är du mer hungrig än så kan du i stället botanisera bland matigare mellanrätter, där du kan välja bland fisk, kött och vegetariska ingredienser av hög kvalitet. Rätterna är i perfekt storlek för att ta in flera stycken och dela på, så att ni alla får testa olika smaker.

Lokalen är inredd i en modern, skandinavisk stil med dova färger och naturmaterial som skapar en hemtrevlig miljö där man vill sitta kvar länge. Här finns det gott om plats för stora sällskap, men i lokalen finns också små intima hörn för de som vill umgås på tumanhand. Kom förbi på ett glas efter jobbet, en middag i gott sällskap eller cocktails med dejten.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 aug 2020

Trevlig cocktailmeny där klassiska cocktails sätts på menyn tillsammans med en twist från Bruk själva.

Hög servicenivå och passion bakom baren. Verkligen värt ett besök!

26 jan 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.