Postbaren

4,0
1 betyg
Redigera Postbaren

Direkt innanför Clarion Hotel Posts gyllene entré möts du av Postbaren. Här finns det gott om plats för möten, en jobbstund, en kopp Postrost i lugn och ro eller en livlig fredagskväll med färgstarka cocktails och pulserande musik.

Levande blommor på bardisken, en riktigt lång soffa i guld, uppmärksam personal och ett blandat klientel i alla åldrar gör att den internationella hotellatmosfären infinner sig på Postbaren. Varje fredag höjs pulsen ett snäpp och det bjuds in till hotellets populära Post Work, då vänner och kollegor kan samlas för att fira in helgen till skön musik och med specialpriser i baren.

Till Postbaren kan du komma och bara ta ett glas efter jobbet, eller stanna hela kvällen lång och njuta av sällskap, innovativa cocktails och en bit mat till humana priser. Den art deco-inspirerade inredningen går i tidlösa lyxiga material som guld och marmor, och färgstarka sammetsmöbler i orange och grönt samlas kring metallborden. Under de varmare månaderna öppnar Clarion Post upp den trivsamma, inhägnade uteserveringen med bästa solläge och stora parasoll. Här myser du bland slingrande gröna växter och ljuslyktor medan du blickar ut mot Drottningtorget.

Se även Clarion Hotel Post, Norda, VRÅ, Skönhetsfabriken

Användarbilder på Postbaren Visa alla

  • Lägg till bild