Postbaren

2,7
3 betyg
Bar
Postbaren
2,7
3 betyg

Direkt innanför Clarion Hotel Posts gyllene entré möts du av Postbaren. Här finns det gott om plats för möten, en jobbstund, en kopp Postrost i lugn och ro eller en livlig fredagskväll med färgstarka cocktails och pulserande musik.

Levande blommor på bardisken, en riktigt lång soffa i guld, uppmärksam personal och ett blandat klientel i alla åldrar gör att den internationella hotellatmosfären infinner sig på Postbaren. Varje fredag höjs pulsen ett snäpp och det bjuds in till hotellets populära Post Work, då vänner och kollegor kan samlas för att fira in helgen till skön musik och med specialpriser i baren.

Till Postbaren kan du komma och bara ta ett glas efter jobbet, eller stanna hela kvällen lång och njuta av sällskap, innovativa cocktails och en bit mat till humana priser. Den art deco-inspirerade inredningen går i tidlösa lyxiga material som guld och marmor, och färgstarka sammetsmöbler i orange och grönt samlas kring metallborden. Under de varmare månaderna öppnar Clarion Post upp den trivsamma, inhägnade uteserveringen med bästa solläge och stora parasoll. Här myser du bland slingrande gröna växter och ljuslyktor medan du blickar ut mot Drottningtorget.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,7
3

Recensioner av Postbaren

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Helt okej ställe att sätta sig på mitt på dagen med en kaffe och jobba. Rätt lugnt och trevlig miljö. Dock var kaffet fruktansvärt. Hur misslyckas man med kaffe så? Tunt, blaskigt och strävt. Nja. Kan kokas bättre.

Jag är tvungen att lägga in en recension om en händelse igår/natt.
Jag har hängt hos er ett bra tag i eran bar, men däremot så har jag inte vart hos er på över 6 månader. Jag kom tillbaka igår för att få ännu ett trevlig...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,7
3

Representerar du Postbaren?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Postbaren?

Vi har klassificerat Postbaren som:

  • Cocktailbar
  • Ölbar
  • Vinbar

Var ligger Postbaren?

Postbaren ligger på Drottningtorget 10, Centrum. I närheten ligger Centralstation.