Lola

5,0
1 betyg
Redigera Lola

På Viktoriagatan i hjärtat av Vasastan hittar du Lola – en cocktailbar där du kan dricka både signaturdrinkar och gamla goda klassiker. Här serveras mat och dryck i en pulserande miljö som lämpar sig lika väl för ett afterwork-glas som en fördrink eller att snacka bort en hel kväll med mat, cocktails och kanske spontandans.

Bakom insynsskyddade glasrutor som lyses upp av en stark neonskylt huserar Lola – vars namn kommer från en gammal The Kinks-dänga. Här andas atmosfären gungigt disco, och du välkomnas direkt av den gyllene baren. Neonskyltarna återfinns även i inredningen tillsammans med discokulor och färgade spotlights, möbler i läder och sammet samt gardiner i sobra toner.

I fokus står cocktails i alla varianter, såväl signaturcocktails som nytänkande drycker och gamla godingar. Till det serveras pizzor och mindre snacks som chips och nötter. Resultatet blir en kombination av mat och dryck där alla ska kunna hitta något gott att fukta strupen och mätta magen med. Är du ingen cocktailälskare går det med andra ord lika bra att beställa en kall öl om du är sugen på det. Hit kan du komma för en AW, middag, eller varför inte fira in helgen i stimmig miljö.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 nov 2022

Alltid trevlig stämning och vänlig service🌹