Lola

5,0
1 betyg
$$
Cocktailbar
Hemsida
Instagram
Lola
5,0
1 betyg
Hemsida
Instagram

På Viktoriagatan i hjärtat av Vasastan hittar du Lola – en cocktailbar där du kan dricka både signaturdrinkar och gamla goda klassiker. Här serveras mat och dryck i en pulserande miljö som lämpar sig lika väl för ett afterwork-glas som en fördrink eller att snacka bort en hel kväll med mat och cocktails.

Bakom glasrutor som lyses upp av en stark neonskylt huserar Lola – vars namn kommer från en gammal The Kinks-dänga. När du stiger in i lokalen välkomnas du direkt av den gyllene baren, där det blandas cocktails för fullt. Neonskyltarna återfinns även i inredningen tillsammans med färgade spotlights, möbler i läder och sammet samt gardiner i sobra toner.

I fokus står cocktails i alla varianter, såväl signaturcocktails som nytänkande drycker och gamla godingar. Till det serveras pizzor och mindre rätter som bacondadlar och calamares. Resultatet blir en kombination av mat och dryck där alla ska kunna hitta något gott att fukta strupen och mätta magen med. Är du ingen cocktailälskare går det med andra ord lika bra att beställa en kall öl om du är sugen på det. Hit kan du komma för en AW, middag, eller varför inte fira in helgen i stimmig miljö.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Lola Användarbilder

Recensioner av Lola

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 nov. 2022

Alltid trevlig stämning och vänlig service🌹