I K-märkta lokaler med anor från 1800-talet hittar du den första svenska restaurangen i Olivia-familjen. Med fokus på äkta italienska råvaror serveras pizza, pasta och andra italienska rätter – allt lagat från grunden i det öppna köket. Restaurangen har även vinterträdgårdar med utsikt över Avenyn och ett chambre séparée för slutna sällskap.
På Olivia serveras det bästa från Italien. Antipasti. Pasta. Pizza. Sallader. Varmrätter. Desserter. Rätter som ost och chark, carpaccio och friterade bläckfiskringar. Formaggio och margherita. Kött och fisk. Gelato, affogato och panacotta. Det är bara några exempel på vad du kan avnjuta i restaurangen på Avenyn.
Olivia vill ta gästarna så nära Italien det går att komma, med genuina smaker och mysig miljö. Här kan du äta lunch och middag, ta ett glas i baren eller boka deras privata chambre séparée, Sala Privata. Där anordnas skräddarsydda upplevelser med allt från små, intima middagar till mer formella möten och föreläsningar. Kanske gäller det en kick off, ett födelsedagsfirande, en möhippa eller svensexa.
Olivia öppnade sin första restaurang 2006 i Oslo och sedan dess har kedjan spridit sig. Här har man samlat det bästa från Italien; mat, vin och avslappnad stämning. Varje restaurang hämtar inspiration från en varsin italiensk stad för att man ska kunna uppleva olika delar av Italien när man besöker dem. Restaurangen på Avenyn, som är deras första utanför Norge, är inspirerad av Neapel.