Olivia Avenyn

4,3
3 betyg
$$
Italiensk restaurang
Olivia
4,3
3 betyg

I K-märkta lokaler med anor från 1800-talet hittar du den första svenska restaurangen i Olivia-familjen. Med fokus på äkta italienska råvaror serveras pizza, pasta och andra italienska rätter – allt lagat från grunden i det öppna köket. Restaurangen har även vinterträdgårdar med utsikt över Avenyn och ett chambre séparée för slutna sällskap.

På Olivia serveras det bästa från Italien. Antipasti. Pasta. Pizza. Sallader. Varmrätter. Desserter. Rätter som ost och chark, carpaccio och friterade bläckfiskringar. Formaggio och margherita. Kött och fisk. Gelato, affogato och panacotta. Det är bara några exempel på vad du kan avnjuta i restaurangen på Avenyn.

Olivia vill ta gästarna så nära Italien det går att komma, med genuina smaker och mysig miljö. Här kan du äta lunch och middag, ta ett glas i baren eller boka deras privata chambre séparée, Sala Privata. Där anordnas skräddarsydda upplevelser med allt från små, intima middagar till mer formella möten och föreläsningar. Kanske gäller det en kick off, ett födelsedagsfirande, en möhippa eller svensexa.

Olivia öppnade sin första restaurang 2006 i Oslo och sedan dess har kedjan spridit sig. Här har man samlat det bästa från Italien; mat, vin och avslappnad stämning. Varje restaurang hämtar inspiration från en varsin italiensk stad för att man ska kunna uppleva olika delar av Italien när man besöker dem. Restaurangen på Avenyn, som är deras första utanför Norge, är inspirerad av Neapel.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Olivia Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
3

Recensioner av Olivia

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Relativt nyöppnat och eftersom jag och mitt sällskap ätit på alla ställen på Avenyn genom åren tyckte vi det vore kul att byta och prova någonting nytt. På Olivia äter man italiensk mat med inslag från medelhavet: pasta, pizza, bröd,...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
3

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Olivia Avenyn?

På Olivia Avenyn serveras bland annat:

  • Italienskt
  • Medelhavet
  • Pasta
  • Pizza

Vad kostar det att äta på Olivia Avenyn?

Olivia Avenyn ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av bar är Olivia Avenyn?

Vi har klassificerat Olivia som:

  • Cocktailbar

Har Olivia Avenyn uteservering?

Ja, Olivia Avenyn har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Får jag ta med min hund på Olivia Avenyn?

Ja, Olivia Avenyn är hundvänligt och tillåter att du tar med din hund när du besöker restaurangen.

Var ligger Olivia Avenyn?

Olivia Avenyn ligger på Kungsportsavenyen 1, 41136, Centrum. I närheten ligger Kungstorget, Göteborg.