Gumman Elvira

5,0
2 betyg
Redigera Gumman Elvira

En kvarterskrog som vill sätta guldkant på vardagen. På Gumman Elvria är devisen att varje dag är värd att fira. Livet är för kort för att längta till helgen, nästa semester eller en långt fram planerad tillställning. "Även på en tisdag kan minnen för livet skapas."

Kvarterskrogen ligger inhyst på Bourbon Streets tidigare adress sedan sommaren 2020. I en lokal med högt i tak utlovas god stämning och stim, och vill man spana på omgivningen hugger man ett av borden på balkongen varifrån man har utsikt över hela entrén.

På menyn hittas ett stort utbud av sour cocktails med olika smaksättningar, vin och öl, och för större sällskap kan man beställa in en hink eller kanna att dela på. Vad sägs om klassisk pimms eller frozen daiquiri hela laget runt? Äta kan man också. Välj bland smått och gott – mindre rätter som passar bra som tilltugg eller förrätt, tunnbrödspizzor, sallader och för den som är sugen på något sött erbjuder menyn det också.

Gumman Elvira vill vara en plats du alltid kan komma till – i eget sällskap, tillsammans med kollegorna, familj, vänner eller någon speciell du håller kär. Konceptet är enkelt, men genomtänkt. Smakerna är noggrant utvalda, och rätterna benämnda med en och annan rolig titel. Vad sägs om Häjkån Bäjkån eller Gummröra
, till exempel?

Viktigast av allt, kom som du är.

Användarbilder på Gumman Elvira Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 okt 2020

Gumman elvira är bästa stället i stan supertrevlig kompetent personal goaste drinkarna, för att inte tala om maten.. varit där flera ggr
ger 10 stjärnor av 5 möjliga.

1 nov 2021