Pixbar

4,3
9 betyg
Cocktailbar
Pixbar
4,3
9 betyg

Grönsakstorget, en tidigare bortglömd plats i Göteborg, har fått nytt liv tack vare streetiga Pixbar. Två före detta containrar har staplats på höjden och klätts med väggar av glas, och kvällstid lyser den genomsiktliga lådformen upp. Hit kommer du för att möta vänner och nya bekanta i lättsam miljö.

Pixbar, tidigare kallat Pix Pintxos & Cocktails, är stället för alla som vill mötas upp över cocktails och småplock framåt eftermiddagen eller kvällen. Här har två gamla containrar förvandlats till en urban bar med en solig uteservering mitt på Grönsakstorget. Dessutom finns en liten terrass på övervåningen där man kan sitta utomhus och ta ett glas.

Med sin centrala placering är stället ett lättillgängligt alternativ för den som vill avrunda mötet med kollegorna eller inleda kvällen med ett socialt glas innan kosan styrs vidare ut i aftonen. Baren kan stoltsera med både internationellt prisade och mixologiskt avancerade lirare bakom disken. Här finns även utvalda viner på både glas och flaska, mestadels med tyngdpunkt på spanska sorter, samt öl på kran och flaska.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Pixbar Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
9

Recensioner av Pixbar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Bara varit här och tagit drinkar på uteserveringen under sommarkvällar men det är ett riktigt härligt ställe med trevlig personal.

På ett av stans absoluta bästa geografiska lägen, med närhet till allt, ligger en av mina solklara favoriter. Hit kommer jag ofta och gärna, för att landa eller för den delen starta igång.

På en relativt liten och begränsad yta, har det h...

Perfekt sommarhäng på den trevliga uteserveringen.

YAY! 🥂 Svårt att hitta en bättre plats i solen en sommarkväll än på Pix! ☀️ Aw-priser onsdag-fredag till kl 19, då serveras även deras goda Tapas, 3st för 99kr. Kan absolut rekommendera att springa hit och paxa en plats i Pix soffa, sitt gärna på...

Mysigt, trevligt, god dryck, fin service.

Grymma tapas! Så gott, nytt och häftig miljö.

Skönt ställe!⭐️

Trevlig personal och bra pintxos, även för oss veganer.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
9

Representerar du Pixbar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Pixbar?

Vi har klassificerat Pixbar som:

  • Cocktailbar

Har Pixbar uteservering?

Ja, Pixbar har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Pixbar?

Pixbar ligger på Västra Hamngatan 24, 411 17, Centrum. I närheten ligger Kungstorget, Göteborg.