Pixbar

4,3
9 betyg
Redigera Pixbar

Grönsakstorget, en tidigare bortglömd plats i Göteborg, har fått nytt liv tack vare streetiga Pixbar. Två före detta containrar har staplats på höjden och klätts med väggar av glas, och kvällstid lyser den genomsiktliga lådformen upp. Hit kommer du för att möta vänner och nya bekanta i lättsam miljö.

Pixbar, tidigare kallat Pix Pintxos & Cocktails, är stället för alla som vill mötas upp över cocktails och småplock framåt eftermiddagen eller kvällen. Här har två gamla containrar förvandlats till en urban bar med en solig uteservering mitt på Grönsakstorget. Dessutom finns en liten terrass på övervåningen där man kan sitta utomhus och ta ett glas.

Med sin centrala placering är stället ett lättillgängligt alternativ för den som vill avrunda mötet med kollegorna eller inleda kvällen med ett socialt glas innan kosan styrs vidare ut i aftonen. Baren kan stoltsera med både internationellt prisade och mixologiskt avancerade lirare bakom disken. Här finns även utvalda viner på både glas och flaska, mestadels med tyngdpunkt på spanska sorter, samt öl på kran och flaska.

Se även Löfqvist å vi Arkaden

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 aug 2018

Bara varit här och tagit drinkar på uteserveringen under sommarkvällar men det är ett riktigt härligt ställe med trevlig personal.

11 nov 2015

På ett av stans absoluta bästa geografiska lägen, med närhet till allt, ligger en av mina solklara favoriter. Hit kommer jag ofta och gärna, för att landa eller för den delen starta igång.

På en relativt liten och begränsad yta, har det h... Visa hela »

14 feb 2018

Perfekt sommarhäng på den trevliga uteserveringen.

21 aug 2019

YAY! 🥂 Svårt att hitta en bättre plats i solen en sommarkväll än på Pix! ☀️ Aw-priser onsdag-fredag till kl 19, då serveras även deras goda Tapas, 3st för 99kr. Kan absolut rekommendera att springa hit och paxa en plats i Pix soffa, sitt gärna på... Visa hela »

3 jun 2020

Mysigt, trevligt, god dryck, fin service.

1 nov 2015

Grymma tapas! Så gott, nytt och häftig miljö.

10 aug 2017

Skönt ställe!⭐️

2 mar 2018

Trevlig personal och bra pintxos, även för oss veganer.

21 okt 2021