Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

La Piccola Gondola

3,0
1 betyg
Redigera La Piccola Gondola

La Gondola-familjens tillskott i Stora Saluhallen är den moderna trattorian La Piccola Gondola. Här kan du äta rustika rätter med inspiration från Toscana, Piemonte och Kalabrien som matchas med fylliga italienska rödviner. Koppla av med en lunch eller traditionsenlig långsittning tillsammans med nära och kära – eller möt upp vännerna på en aperitivo efter jobbet.

Trattorian La Piccola Gondola huserar i Stora Saluhallen i centrala Göteborg, med stora fönster som vetter ut mot det stimmiga Kungstorget. Under årets varmare månader kan du även slå dig ned med en San Pellegrino eller ett glas vin i restaurangens inglasade uteservering och betrakta folklivet på "piazzan". Inomhus är matsalen lika italiensk den, inredd med mässing, rustika tegelväggar och dova gråskalor. Här kan du äta både lunch och middag på italienskt vis.

La Piccola Gondolas kvällsmeny är som den italienska traditionen bjuder uppdelad i antipasti, primi piatti, secondi piatti och dolce. Samla familj och vänner, börja med en förrätt och dela sedan på en rykande pastarätt innan det är dags för varmrätt. Här serveras olika italienska kötträtter och fiskrätter. Avrunda med dolci i form av exempelvis tiramisu eller pannacotta och skölj ner med en rykande kopp espresso. På vardagarna går det även bra att avrunda dagen med en aperitivo, det vill säga italiensk afterwork med charkuterier, ostar och vin.

Se även The Parlour, Stockyard Burger Joint, La Gondola Trattoria

Användarbilder på La Piccola Gondola Visa alla

  • Lägg till bild