Spoton Sportsbar

inga betyg
$-$$
Bar
Restaurang
Hotell
Spoton Sportsbar
inga betyg

Centralt sportbar med Liseberg som närmsta granne, som dessutom har ett vandrarhem under samma tak. Här samlas resenärer och inbitna stammisar för att njuta av vänskaplig stämning i kvarterskrog-tappning. Spoton serverar klassisk pubmat i form av grillat, stenugnsbakade pizzor, hamburgare och snacks, och i baren finns prisvärd öl och drinkar.

Sportintresserad eller inte, här möts både internationella gäster och andra sköna lirare i området över en öl, en omgång quiz eller för att käka en av ställets omtyckta stenugnsbakade pizzor. Pizzamenyn flirtar för övrigt friskt med de sportintresserade, då Trial, Superbowl och UFC givit namn åt de olika pizzorna.

Under lunchen dukar stället upp en innehållsrik husmanbuffé, med nya rätter under hela veckan. Allt lagas från grunden, och förutom just husman hittas här även internationella influenser. I lunchen ingår även ställets pizzabuffé, och vill du hellre köra helgrönt kan du blanda din egen sallad.

Var du än väljer att sitta kan du vara säker på att ha full koll på kvällens match, som visas på ett flertal monitorer runt om i lokalen. Torsdagarna är vigda åt quiz, även de visade på storbild. Dessa kvällar är lika välbesökta som prispotten är eftertraktad, så se till att hugga din plats i god tid. Kammar du hem vinsten kan du uppleva den grymma feelingen av att vara Kung i Baren, då ett presentkort i just baren står på spel.

Bakom stället hittas bröderna Jonas och Johannes som avlöser varandra i att välkomna gäster, nya som gamla, internationella som homies från Götet. Med sin närhet till Svenska Mässan är det ofta högt tryck kring större evenemang och mässor, som även ger stället en rolig mix av gäster och boende på hostelet.

Se även Spoton Hostel

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Spoton Sportsbar Bilder

Recensioner av Spoton Sportsbar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Spoton Sportsbar!

Kontaktinformation

Representerar du Spoton Sportsbar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Spoton Sportsbar?

Vi har klassificerat Spoton Sportsbar som:

  • Sportbar
  • Ölbar
  • Pub

Vilken typ av mat serveras på Spoton Sportsbar?

På Spoton Sportsbar serveras bland annat:

  • Pizza
  • Internationellt
  • Pubmat
  • Smårätter

Vad kostar det att äta på Spoton Sportsbar?

Spoton Sportsbar ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$)/Budget ($).

Har Spoton Sportsbar uteservering?

Ja, Spoton Sportsbar har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Kan man beställa take away från Spoton Sportsbar?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Spoton Sportsbar. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Spoton Sportsbar?

Spoton Sportsbar ligger på Mölndalsvägen 3, Centrum, Johanneberg.