Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Holy Cow Brgr's & Stuff

0,0 • 0 recensioner
Holy Cow Brgr's & Stuff

Med sin USA-influerade meny är Holy Cow omtyckt både bland barn och vuxna. Restaurangen andas central kvarterskrog och funkar fint för både familjer och för socialt gäng-häng. Månadsvis dyker det upp en ny burgare som gästspelande favorit, vilket gör även den frekvente besökaren glad.

Lokalens stora fönster gör att Holy Cow sommartid badar i naturligt ljus, och fotogenlamporna på restaurangens bord lockar till mys. Här träffas burgarglada gäster i den luftiga men intimt möblerade lokalen och njuter av allt från Fancy Cow med tryffelmajonnäs till Confused Cow gjord på kyckling. För den som väljer det grönare alternativet hittas No Cow på menyn tillsammans med kökets hemkörda tillbehör.

Med flera år mellan olika kontinenter föddes idén till denna Amerika-flirt. Tidigare flygvärden Marijan sadlade om till burgarkung och fokuserar numera på att leverera en maffig upplevelse till sina gäster i form av hamburgare, hot dogs och sides.

– Jag ville bjuda på en generösare upplevelse lik den man får i USA, med olika toppings som smält ost, bacon, jalapenos, frukt och grönsaker, berättar ägaren.

Med Skandinaviens största nöjespark som granne, är restaurangen ett perfekt pit stop på väg till eller ifrån en dag bland kaniner och karuseller. Sommartid har du utsikt över Liseberg från ställets uteservering, bara en kort promenad från Korsvägen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Holy Cow Brgr's & Stuff!