Holy Cow Brgr's & Stuff

4,0
2 betyg
$$
Hamburgerrestaurang
Holy Cow
4,0
2 betyg

Med sin USA-influerade meny är Holy Cow omtyckt både bland barn och vuxna. Restaurangen andas central kvarterskrog och funkar fint för både familjer och för socialt gäng-häng. Månadsvis dyker det upp en ny burgare som gästspelande favorit, vilket gör även den frekvente besökaren glad.

Lokalens stora fönster gör att Holy Cow sommartid badar i naturligt ljus, och fotogenlamporna på restaurangens bord lockar till mys. Här träffas burgarglada gäster i den luftiga men intimt möblerade lokalen och njuter av allt från Fancy Cow med tryffelmajonnäs till Confused Cow gjord på kyckling. För den som väljer det grönare alternativet hittas No Cow på menyn tillsammans med kökets hemlagade tillbehör. Dryckesmässigt finns allt från cocktails och vin till öl, cider och alkoholfria alternativ. Och förstås maxade milkshakes i äkta amerikansk anda. 

Med flera år mellan olika kontinenter föddes idén till denna Amerika-flirt. Tidigare flygvärden Marijan sadlade om till burgarkung och fokuserar numera på att leverera en maffig upplevelse till sina gäster i form av hamburgare och sides såsom pommes och friterad ost. Här ska man få en amerikansk upplevelse med toppings som smält ost, bacon och jalapeños.

Med Skandinaviens största nöjespark som granne, är restaurangen ett pit stop på väg till eller ifrån en dag bland kaniner och karuseller. Sommartid har man utsikt över Liseberg från ställets uteservering, bara en kort promenad från Korsvägen.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Holy Cow Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2

Recensioner av Holy Cow

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Listad i: Varit Göteborg

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2

Representerar du Holy Cow Brgr's & Stuff?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Holy Cow Brgr's & Stuff?

På Holy Cow Brgr's & Stuff serveras bland annat:

  • Amerikanskt
  • Hamburgare

Vad kostar det att äta på Holy Cow Brgr's & Stuff?

Holy Cow Brgr's & Stuff ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Har Holy Cow Brgr's & Stuff uteservering?

Ja, Holy Cow Brgr's & Stuff har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Kan man beställa take away från Holy Cow Brgr's & Stuff?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Holy Cow. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Är Holy Cow Brgr's & Stuff barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Holy Cow som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Var ligger Holy Cow Brgr's & Stuff?

Holy Cow Brgr's & Stuff ligger på Södra Vägen 77, 412 54, Centrum, Johanneberg. I närheten ligger Gothia Towers, Göteborg.