Beerista Avenyn

inga betyg
$$
Pub
Beerista
inga betyg

Ett kvarter från Avenyn ligger baren som satsar på ölkultur i gastropub-stil. Ölsorterna kan ställas upp i långa rader med öl från både inhemska mikrobryggerier och utrikes producenter. Personalen, i sina rustika läderförkläden, serverar både mat och dryck i den engelskinfluerade lokalen.

Inspirerade av 90-talets gastropubskultur erbjuder Beerista ett traditionellt pubkoncept med ett stort och varierande utbud av öl, tillsammans med vällagad pubmat i rustik och industriell miljö. 

På menyn hittar du klassiska gastropubrätter som högrevsburgare, pizza, grillrätter och sallader. Vill du bara beställa in lite snacks till din dryck kan du välja bland exempelvis nachos, ostar, oliver och pommes. Här finns också rätter för både vegetarianen och veganen. Till måltiden rekommenderas du förstås en öl – och här finns det gott om sorter att välja bland. Utbudet är ett av Göteborgs mest välsorterade och presenterar allt från svenska mikrobryggerier till internationella varumärken.

På fredagar är baren ett populärt ställe för de som vill fira att helgen är på väg, och på söndagar bjuder man in till häng för att fira ut helgen. Söndagarna kallas Crazy Sundays och erbjuder både mat och dryck till snälla priser. Missa inte heller de populära quizen där du har chansen att glänsa i allt från allmänkunskap till På spåret och musik.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Beerista Bilder

Recensioner av Beerista

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Beerista Avenyn!

Kontaktinformation

Representerar du Beerista Avenyn?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Beerista Avenyn?

Vi har klassificerat Beerista som:

  • Ölbar
  • Pub

Vad kostar det att äta på Beerista Avenyn?

Beerista Avenyn ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av mat serveras på Beerista Avenyn?

På Beerista Avenyn serveras bland annat:

  • Pubmat
  • Kött
  • Pizza
  • Hamburgare
  • Pasta

Har Beerista Avenyn uteservering?

Ja, Beerista Avenyn har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Vilken typ av stämning är det på Beerista Avenyn?

Vi skulle beskriva stämningen på Beerista Avenyn som mysig och lite lugnare.

Var ligger Beerista Avenyn?

Beerista Avenyn ligger på Kristinelundsgatan 13, 411 37, Centrum.