Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Filippa K

0,0
0 recensioner
Filippa K

Jag tillhör inte den avundsjuka typen. Vanligtvis brukar jag glädja mig åt andras framgångar, lycka och välstånd. Men det finns en öm punkt: när en av mina vänner gång på gång och så gått som vid varje tillfälle som vi ses, kommer klädd som en prinsessa, sval och eldig på samma gång, då sticker det till i mitt hjärta. Flickan ifråga är lite av Filippa K personifierad. Inte så att hela hennes garderob kommer därifrån, men hon lyckas alltid kombinera det med något som gör att mina ögon svider till av avundsjuka. Är det inte en ljusblå skjortklänning som får hennes ögon att utstråla magi, så är det ett par ballerinas som trots sin låga klack får hennes ben att se ut att vara tre meter långa.

När hon en helt vanlig tisdagsförmiddag mötte upp i en pullover i beige kashmir, då hade det gått för långt.

"Snälla", bad jag henne, "var inte så himla vacker hela tiden. Jag framstår ju som en grå mus bredvid dig."

Lyckligtvis tillhör min vän den förstående sorten. Och jag har upptäckt värdet av att shoppa klokt. Filippa K tillhör kategorin klok shopping eftersom det är plagg som sträcker sig bortom tiden. Tidlösa. Och de känns som honung mot huden.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Filippa K!

Användarbilder på Filippa K

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild