Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

NK Designers

5,0 • 1 recension
NK Designers

I en och samma butik har NK samlat ett antal varumärken som tillsammans

utgör modevärldens crème de la crème. Istället för att springa runt mellan tusen olika butiker hittar du här de bästa klickarna från samtliga av dem. Tidssparande och med hög lyxfaktor. Sortimentet är mer än noggrant utvalt och det är inte för inte som man vill köpa med sig nio av tio plagg i affären. Både svenska märken som Acne, Dagmar och Odd Molly, liksom internationella celebra modehus som D&G och See by Chloé. Ett tips: besök inte NK Designers för att fönstershoppa. Det kliar i fingrar och hud och ögon och chansen att du klarar att lämna Drottninggatan utan minst ett plagg i din ägo är i det närmaste obefintlig.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 sep 2019

Ni vet hur man kan känna att man inte vill gå in i _insert valfri lyxbutik_ hemma, man vill liksom inte gå in och fönstershoppa på Gucci på Birger Jarlsgatan utan att ha ett ärende MEN utomlands går det bra! Då kläms det på Chanels 2.5... Visa hela »