Jimmy & Joan's New York

4,8
6 betyg
Café
Jimmy & Joan's New York
4,8
6 betyg

På bagelcaféet Jimmy & Joan's ska gästerna få en genuin New York-upplevelse, utan att behöva flyga över Atlanten. Här serveras autentiska New York-bagels, cheesecake och Bullet Proof Coffee så som det smakar i The Big Apple, allt i sober stil med storstadsvibbar.

Elizabeth Rubin startade caféet på Teatergatan för att föra in lite av den New York-anda hon tyckte att Göteborg saknade. Hon kommer själv från New York och ville skapa något som påminde om barndomens promenader för att köpa färska bagels på morgonen. I bagelbutiken strax intill Avenyn ska det alltid finnas något för alla smaker. Menyn innehåller allt från klassiska bagels med enbart cream cheese i olika varianter, med toppings som tonfisk- och äggsallad, till rejäla varianter med rökt lax eller tonfisksallad.

På Jimmy & Joan's serveras, utöver välrostat kaffe tillverkat speciellt för J & J's av Da Matteo Magasinsgatan, även bullet proof coffee – en kaffevariant mixad med ekologisk kokosolja och specialimporterat smör från Frankrike. Kaffet sägs vara extra prestationshöjande och bra för metabolismen. För den som har ett sockersug att stilla serverar det amerikanska caféet även USA-favoriter som cheesecake, cupcakes och chocolate chip cookies.

Precis som menyn går även de pampiga lokalerna med tilltagen takhöjd, kristallkronor och gulddetaljer i äkta New York-stil. Det är inte helt omöjligt att de gäster som väljer att äta sin bagel på plats i matbaren, för en stund glömmer bort vilken stad de egentligen befinner sig i.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Jimmy & Joan's New York Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
6

Recensioner av Jimmy & Joan's New York

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Nej men snälla!! Jag cravade efter bagles en morgon så satt på riktigt och väntade utanför 40 min innan dom öppnade. Och det var de värt! Väldigt litet och intimt med en fantastisk inredning, tar mig till New York! Ägarinnan stod själv och för...

·

Grymt goda bagels! Inredning och personal får det att kännas som att vi är i New York. Cheesecaken var god men ingen personlig favorit. Kommer absolut komma tillbaka när vi är sugna på bagels!

Så god bagel och helt otroligt god cheesecake och mysig personal och lokalen. Var inte sista gången vi går hit

THE.BEST.EVER!!

En bagel man vill äta igen och igen. Välkomnande atmosfär.

Love it 💚! Maten, servicen, atmosfären och bemötandet

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,8
6

Representerar du Jimmy & Joan's New York?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Jimmy & Joan's New York?

Jimmy & Joan's New York ligger på Teatergatan 22, 411 35, Centrum.