Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

JOS

3,5
8 betyg
Redigera JOS

I lokalen har fastighetens gamla tegelväggar plockats fram, och ger stället sin charmiga inramning. På den relativt innehållsrika menytavlan finns massor av alternativ, för den som inte är kreativ nog att själv komponera sin juice, sallad eller hälso-shot. Här sitter du uppflugen på höga barstolar, i den luftiga lokalen, och intar din hälso-boost, eller tar den med dig i farten.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
1 okt 2018

Perfekt att besöka JOS både över en frukost och lunch. Bra för dig som är gluten!

Listad i: Vego Göteborg
23 jul 2022

Köper på JOS Avenyn via Appen. Suveränt att beställa och bara att gå in och hämta utan att köa, väl tilltagna sallader med många alternativ och goda smaker.

7 maj 2019 · Uppdaterad

Fantastiskt lunchställe om du är i Göteborg och sugen på något fräscht! Älskar acai-bowls vilket börjar poppa upp på fler och fler ställen, vem vill inte ha lite Bali-feeling i Sverige? Juicen och salladen var också hur goda som helst. Och s... Visa hela »

30 nov 2018 · Uppdaterad

Trendigt och visuellt tillfredställande men floppar på det absolut viktigaste: SMAKEN!
Om man vill äta hälsosamt vet man att man får betala en lite högre summa och här kostar deras ”i min värld lilla” stora frukost 119kr. Helt okej, men trå... Visa hela »

13 aug 2019

Supergott och fräscht men dom lyckas kanske inte riktigt hela vägen. Svartriset lite överkokt och smoothie bowls i minsta laget.. Lite överprisat för vad man får.
Hade inte planerat för ett återbesök men hade absolut kunnat rekommendera någon... Visa hela »

3 jun 2020

Tog med en sallad till lunch som tyvärr inte alls var något särskilt :( men när jag ser bilder och hör andra prata om det så verkar det betydligt trevligare så kanske bara var jag som hade otur!

9 mar 2019

Perfekt lunch efter träning.

17 jun 2018

Mycket bra första gången man gav sig på deras maffiga bowls,, dock fick man betydligt sämre mat andra gången man testa exakt samma rätt.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.