Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Rosenkaféet

2,4
7 betyg
Redigera Rosenkaféet

Trädgårdsföreningen är en riktig stads-oas av grönska. Och här serverar Rosenkaféet luncher, som köttbullar, fisksoppa, vegetarisk lasagne samt matiga pajer, gärna med ett glas vin om så önskas. Du kan även njuta av nybakat bröd, kakor och gott kaffe. Rosenkaféet ska framför allt besökas sommartid – och det säger sig självt att utsikten och omgivningen är något alldeles extra.

Användarbilder på Rosenkaféet Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
26 jun 2022

Översätt till svenska »

Ett fantastiskt läge och bra mat. Tyvärr är inte detta det intryck som består om man har oturen att träffa på ägaren. Han skäller ut sin personal och behandlar kunderna på samma vis om man råkar dra till sig hans uppmärksamhet. T.ex. blev en... Visa hela »

15 okt 2021

Jag var där idag med en klass med vuxna elever. Mannen bakom disken skällde och stressade på oss på ett mycket otrevligt sätt. Det var verkligen ett mycket otrevligt bemötande på ett annars fint café.

10 jun 2021

Blev påhoppad av ägaren som slängde sopor på mig knuffade o slog mig på bröstet och tvingade mig plocka upp och ta med mig skräpet .jag o min familj köpte kaffe som var jämmer på en termos Göteborgs Stad behöver kolla upp vem som hyr lo... Visa hela »

17 apr 2021

Dålig service/kundbemötande av en man som påstår sig ha gett mig en kaffelatte fast det var en cappuccino.
Sista gången man sitter sig där.

9 maj 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Det är en fantastisk plats att ta en fika och koppla av under eftermiddagen

10 maj 2019

Det är en väldigt mysigt stället för att ta en kaffe och fika!

24 okt 2021

Listad i: Café, Restauranger

Det finns recensioner som har filtrerats bort frÄn totalbetyget, dÄ de pÄ nÄgot sÀtt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

13 aug 2020

Otroligt dålig upplevelse. Till att börja med var personal otrevlig. Bland annat så skällde kocken ut oss när vi hämtade vår mat pga ”att vi stått där för länge och de skapade trängsel” när det endast var två pers... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.