Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Fritzi's Hair Parlour

5,0
2 betyg
Redigera Fritzi's Hair Parlour
Fritzi's Hair Parlour

I den charmigt sluttande backen som utgör Lilla Risåsgatans adress, hittas salongen som lockar både lokala stammisar så väl som långväga fans.

Lokalen genomgick en rejäl renovering 2018 och bjuder på en sparsmakat elegant interiör. Tanken är att du som kund ska kunna luta dig tillbaka, och för ett ögonblick glömma omvärlden en stund, de stora fönstren till trots.

Caroline Larsson har över tolv års erfarenhet inom yrket och för den som vill satsa på en ny look, och varför inte en ny färg, är i rätta händer. Salongen, mitt i hjärtat av Linné, löser det mesta inom hårvård och styling och tillsammans med kollegorna Bianca och Evelina erbjuder Fritzi's förutom det senaste inom rådande trender, även gediget kunnande inom olika frisyrtrender och Hairtalk har du kommit helt rätt.

Förutom hårvård i alla dess former kan du även besöka salongens auktoriserade hudterapeupt och sugarista Linnéa för en lash lift, brow lift eller vaxning. Vid samtliga behandlingar hos Linnéa används veganska produkter.

Salongens utvalda utbud av produkter gör det möjligt för dig som kund att köpa hem det som krävs för att hålla svallet snyggt även efter ett besök på Fritzi's.

Användarbilder på Fritzi's Hair Parlour Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
16 jan 2019

Bästa i Göteborg 😍😍

25 mar 2019

Alltid lika nöjd när jag varit där.