Citylaser Citylaser

Kliniker och salonger som är bra på hårborttagning

De flesta kan relatera till att ha hårväxt som man hellre vill bli av med, i alla fall för stunden. Istället för att raka väljer många andra alternativ som mer långvarigt håller oönskad hårväxt borta – en del för några veckor och en del helt permanent. I Göteborg finns flera salonger och kliniker som specialiserat sig på hårborttagning och i den här guiden har vi samlat de allra bästa. Oavsett om du är ute efter att ta bort hår permanent, eller vaxa bort det temporärt, så hoppas vi att du hittar rätt klinik eller salong att gå till här.

Innehållsförteckning
 1. Hårborttagning i Göteborg
  1. Estetic Walk-In – Effektiv hårborttagning
  2. Dermatech – Hudklinik med lång erfarenhet
  3. Laserkliniken – Gedigen erfarenhet och avancerade tekniker
  4. Removal – All typ av hårborttagning
  5. Fritzi's Hair Parlour – Veganska produkter
  6. Citylaser – Laserbehandlingar på en av stans äldsta kliniker
  7. Löfvingkliniken – Hud- och hårexperter
  8. Aqua Hår Hud Spa – Ett flertal olika metoder

Hårborttagning i Göteborg

Estetic Walk-In

Effektiv hårborttagning

Estetic Walk-In är en medicinsk klinik som finns runt om i Sverige, bland annat i Göteborg. Här erbjuder man ett stort utbud av skönhetsbehandlingar, bland annat hårborttagning med laser. Till behandlingen används GentleLase PRO från Candela, vilken är erkänd som guldstandard för effektiv hårborttagning.

Dermatech – Hårborttagning
Dermatech
Dermatech – Hårborttagning
Dermatech
Dermatech – Hårborttagning
Dermatech
Dermatech – Hårborttagning
Dermatech
Dermatech – Hårborttagning
Dermatech
Dermatech – Hårborttagning
Dermatech

Dermatech

Hudklinik med lång erfarenhet

Dermatech är en hudklinik i Linné som drivs av Jeanine Roberts, en hudterapeut med över 30 års erfarenhet. Här erbjuds resultatinriktade hudbehandlingar av olika slag, bland annat hårborttagning med Domino Alexandrite laser. Oavsett om det gäller enstaka hår eller exempelvis armar, ben eller rygg, kan du få hjälp med att råda bot på oönskad hårväxt.

Laserkliniken

Hemsida

Gedigen erfarenhet och avancerade tekniker

Laserkliniken har funnits i Göteborg i närmare 20 år och har därmed gedigen erfarenhet av olika sorters laserbehandlingar. För permanent hårborttagning används den avancerade tekniken Light Sheer Diodlaser. Vid laserbehandlingen bränner ljusenergin bort den omgivande hårsäcken och roten. Innan beslut om någon typ av behandling tas är man alltid välkommen in på en kostnadsfri konsultation.

Removal

All typ av hårborttagning

Oönskad hårväxt? På Removal hjälper man dig att ta bort hår på kroppen med hjälp av laser, och det finns i princip ingenting de inte kan göra här. Ben, armar, rygg, mage, bikinilinje, ansikte – listan är lång. Här arbetar erfaren personal med passion för det de gör och man sätter alltid kunden i fokus.

Fritzi's Hair Parlour

Veganska produkter

Hos Caroline på Fritzi's Hair Parlour kan du förutom hårvård i alla dess former få avkopplande ansiktsbehandlingar, men är det ändå hårdvård du söker – i detta fall i form av borttagning – har du också hittat rätt. Då kan du besöka salongens auktoriserade hudterapeupt och sugarista, Linnéa, för en vaxning där samtliga behandlingar innefattar veganska produkter.

Citylaser

Laserbehandlingar på en av stans äldsta kliniker

Mitt i Göteborgs centrum ligger en av stans äldsta skönhetskliniker. På Citylaser utförs ett stort antal behandlingar inom avancerad hudvård och expertkunskapen är stor. När det kommer till hårborttagning arbetar man med laser, vilket tar bort hår permanent på ett effektivt sätt. Med laser så ”skjuter” man på hårsäckarna för att få bort hår permanent både snabbt och skonsamt. Innan behandling får man alltid en kostnadsfri konsultation med legitimerad specialist.

Löfvingkliniken

Hud- och hårexperter

Löfvingkliniken är en skönhetsklinik som specialiserat sig på olika hud- och hårbehandlingar. För hårborttagning erbjuds IPL och vaxning, beroende på om man vill att borttagningen av håret ska vara permanent eller inte. Vid IPL-behandlingar beskriver kliniken att det är den mest skonsamma metoden, och behandlingen kan jämföras med att snärta en gummisnodd mot huden, men det är en mild smärta som går över inom några sekunder.

Aqua Hår Hud Spa

Hemsida

Ett flertal olika metoder

Aqua Hår Hud Spa erbjuder utöver ansiktsvård och hårvård även hårborttagning på flera olika sätt. För den som vill ta bort hår permanent används metoden IPL, intensivt, pulserande ljus som snabbt och smärtfritt tar bort hårväxt för gott. För den som hellre vill kunna variera erbjuds också vaxning, då håret vaxas bort men inte tas bort för alltid. Den som vill ta bort hår i ansiktet kan också göra det genom trådning, en metod där tråd används för att ta bort hårväxt på mindre områden temporärt.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;