Wellness of Wasa

4,8
9 betyg
Frisör
Skönhetssalong
Hemsida
Instagram
Wellness of Wasa
4,8
9 betyg
Hemsida
Instagram

I nyrenoverade ljusa källarlokaler, centralt beläget på Vasagatan, erbjuder Wellness of Wasa i stort sett allt inom skönhet, hud- och hårvård. Här jobbar ett team med fokus på att ge vardagen extra guldkant. Förutom frisör, massage, spraytan och nagelsalong kan du även boka tid för behandling med salongens ess i rockärmen - Lux Formosa, en resultatinriktad maskin som utlovar ett föryngrande utseende.

Mitt i Göteborgs centrum ligger salongen som satsat på att erbjuda ett allomfattande helhetskoncept inom skönhet. En halvtrappa ned möts du av salongens bemannade reception, där du både kan boka tid och få råd om rätt behandling för dig. Här finner du även ställets luftiga lounge och butiksdel, där du bland annat hittar utvalda produkter som ekomärket Maria Åkerberg, Australiensiska märkena EVO och O&M och Olaplex.

Salongens motto lyder "Låt lyxen bli en del av dig", och med ett tight och välutbildat team erbjuds du såväl vardagslyx som massage och manikyr, samt resultatinriktade injektionsbehandlingar, hårborttagning och tandblekning för en mer långsiktig skönhetsboost.

Med flera mindre behandlingsrum har salongen stor kapacitet för flera parallella behandlingar, och vill du ge dig själv och dina vänner en extra lyxig upplevelse finns det fler olika typer av VIP-upplevelser att välja mellan. Varför inte dra ihop en tjejkväll, en möhippa eller svensexa och umgås en stund medan ni blir serverade godsaker och blir ompysslade utifrån de behandlingar ni valt.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Wellness of Wasa Användarbilder

Recensioner av Wellness of Wasa

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 apr 2019

Bästa personalen! Gör allt här; naglar hos Malin, håret hos Emma och skönhetsbehandlingar hos Sara. Alla mina vänner jag rekommenderar blir själva stammisar. Bara det är ett superbetyg :)

9 aug 2018

Bästa salongen. Hög kvalité på behandlingar och produkter. Fixar håret regelbundet hos Emma och skulle aldrig gå till en annan frisör än henne

14 apr 2019

Bästa salongen. Bästa läget. Bästa tjejerna. Bästa utbudet av behandlingar

10 jan 2018

Jättefin salong, underbar personal, bästa service, grymma behandlingar och produkter.
Jag har gjort naglar hos Malin, mitt hår hos Emma och diverse skönhetsbehandlingar hos Sara, och jag är supernöjd med allt :-) Kan varmt rekommendera!

19 maj 2019

Rekomenderar denna salong och samtliga som jobbar där. Sjyst helhetskoncept!

13 sep 2017

Alltid lika nöjd efter ett besök här! Så trevlig och underbar personal, fin och fräsch salong. Superduper ställe!!!

23 maj 2019

Jag gör allt här! Fransar, bryn och hår! Träffar både Emma, Emma och Sara och alla är fantastiska!
Trevligt bemötande, rolig upplevelse och ett jävligt bra resultat!
Rekommenderar starkt!

28 maj 2019

Så himla trevlig personal! De är så duktiga! Blir lika glad varje gång jag besöker dom :-) Men bäst av allt.. Det är Animal Cruelty Free sortiment :-D

24 aug 2018

Gjorde mina naglar där, gellack, var okej men kommer inte bokat om en tid. Supertrevlig studio och personal men för 450 kr så var det inte vad jag hade förväntat mig tyvärr.