Brasserie X Brasserie X

Bästa lunchrestaurangerna i Mölndal

Mölndal ligger bara ett stenkast från Liseberg och förknippas av många med både natur och kultur. Här hittar du bland annat Gunnebo Slott och Trädgårdar, Mölndals Kvarnby och Mölndals stadsmuseum. I Mölndal huserar också mängder av bra lunchrestauranger, och när magen börjar kurra kring lunch finns det ställen för alla smaker. Här guidar vi dig till restauranger där du kan äta en god lunch i Mölndal.

Innehållsförteckning
 1. Lunchrestauranger i Mölndal
  1. Kock & Rock – Husmanskost möter nytänk
  2. Bastard Burgers – Burgare för alla
  3. Rasa Sayang – Mat från hela världen
  4. Ölstugan – Klassisk husman

Lunchrestauranger i Mölndal

Kock & Rock

Hemsida

Husmanskost möter nytänk

På Kock & Rock serveras dagens kött, fisk och vegetariska i en skön och avslappnad miljö. Här har man specialiserat sig på husmanskost tillagad med finess och nytänkande. Utöver dagens lunch finns också mosluckan, där du kan välja bland wallenbergare, schnitzel och strömming – självklart med mos. För dig som är sugen på en sallad finns ett fräscht salladsbord där du kan komponera din egen.

 • Lunchtyp: Dagens och à la carte

Bastard Burgers

Burgare för alla

På Bergmansgatan i Mölndal hittar du burgarälskarens mecka – Bastard Burgers. Här kan du äta smarriga klassiker som cheesburgare, men även nya kombinationer och alternativ med bland annat halloumi som bas. Det finns också massor av goda shakes att välja bland.

 • Lunchtyp: À la carte

Rasa Sayang

Hemsida

Mat från hela världen

På Rasa Sayangs lunchbuffé hittar du rätter från hela sex länder: Sverige, Thailand, Kina, Indien, Malaysia och Indonesien. Här kan du mixa som du vill och välja mellan allt från husmanskost till sushi. Salladsbuffé, dryck, kaffe och kakor ingår alltid.

 • Lunchtyp: Buffé

Ölstugan

Hemsida

Klassisk husman

På Ölstugan i Mölndal kan du äta dagens lunch eller välja något från à la carte-menyn. Bland rätterna finns traditionella husmansklassiker som köttbullar och pannbiff, och vill du inte äta kött hittar du alltid både vegetariska och veganska alternativ.

 • Lunchtyp: Dagens och à la carte

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;