Här kan du sjunga karaoke i Göteborg

Här kan du sjunga karaoke i Göteborg

Är du och dina kollegor, eller kanske kompisgänget, sugna på att sjunga karaoke i Göteborg? Då har du kommit rätt. Här guidar vi nämligen till några av Göteborgs bästa barer och restauranger som erbjuder karaoke, vare sig ni vill vara spontana eller boka in en helkväll. Välj mellan egen studio eller drop in, med ett generöst utbud av såväl klassiska som moderna låtar att skråla till. Här är guiden till var man kan sjunga karaoke i Göteborg.

Innehållsförteckning
  1. Karaokebarer i Göteborg
    1. Star Karaoke – Festligt och färgstarkt
    2. Melody Club – Maskeradkläder, glitter och glamour
    3. Restaurang Penang – ”Come as a guest, leave as a karaoke star”

Karaokebarer i Göteborg

Star Karaoke

Festligt och färgstarkt

På Star Karaoke i hjärtat av Göteborg kan man välja mellan olika paket. Denna färgglada och pampiga karaokebar bjuder in alla som önskar att ta ton, vare sig det är en vanlig onsdag eller en festlig fredag. Välj mellan olika standardpaket eller skapa en unik upplevelse med skräddarsydda lösningar. Via ett digitalt system kan man välja bland över 100 000 låtar.

Melody Club

Maskeradkläder, glitter och glamour

Melody Club är ett hus fullt av möjligheter och en mötesplats för den som vill kombinera god mat, smakrika cocktails, dans och sång. Förutom den internationella menyn och de glittrande drinkarna så kan man mellan varven – eller kanske mellan rätterna – ta ton i sin alldeles egna studio. En middag med tempo, minst sagt!

Restaurang Penang

Hemsida

”Come as a guest, leave as a karaoke star”

Restaurang Penang menar själva att de är en av de första karaokebarerna i Göteborg. Deras egen passion för sång och dans gjorde tidigt att de ville erbjuda sina gäster denna typ av underhållning, tillsammans med mat och dryck. Här hittas inte bara ett gediget utbud av låtar, utan också låtar på hela 80 olika språk, med alltifrån jazz och rock till pop och schlager. Mottot lyder ”come as a guest, leave as a karaoke star”.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;