Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Avalon Hotel

Du har utan tvekan sett hotellet från utsidan. Detta ståtliga praktverk, beläget mitt emot Kopparmärra, är på samma gång futuristiskt och storartat klassiskt. Insidan? Om möjligt ännu mer häpnadsväckande. Nej, Avalon är knappast ett genomsnittligt vanligt hotell. Hit kommer man inte för att sova och duscha, utan för att leva, bo och andas ut. Ett arkitektoniskt smyckeskrin att koppla av och ladda upp i. För att verkligen ta till sig alla faciliteter och originella detaljer på Kungstorget nio krävs mer än bara en sömnig snabbvisit. Checka in så tidigt som möjligt och dra ut på utcheckningen så långt du bara kan.

Se även Avalon Restaurang

Användarbilder på Avalon Hotel Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
2 jun 2015

Vet inte var jag ska börja. Hit återkommer jag ofta, och jag är alltid mer än nöjd. Det där med att sitta i en hotell-bar är en fantastisk känsla, och här vet man hur man ska lyfta den känslan.

Personalen är grymt slipad, vänlig o... Visa hela »

14 jun 2015

Jag har bott här många gånger och alltid blivit mycket nöjd. Skönt bemötande, bra rum och ofta har de även uppgraderat mig. Poolen är underbar på sommaren och läget är perfekt. Riktigt bra frukost också, kul att de erbjuder en hel skå... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.