Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Elite Plaza Hotel

1889 uppfördes vad som sedermera skulle bli Elite Plaza Hotel. Mer än en byggnad är ett palats den rätta beskrivningen av detta femstjärniga hotell. Vitt spridda tidsepoker finns här representerade, och rent rumsligt påminner Elite mer om ett konstmuseum än ett hotell. På hotellets egen restaurang Swea Wine & Dine äter du gott med råvaror hämtade från vår egen västkust. Som hotellgäst förfogar du över bottenvåningens gymavdelning, men du har också fritt inträde till systerhotellet Elite Park Avenue Hotels högklassiga spa.

Se även The Bishops Arms Plaza

 

Användarbilder på Elite Plaza Hotel

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 jan 2018

Här har jag bott många gånger och det är alltid oklanderligt bra. Fina rum, sköna sängar med bra täcke + kuddar. Stora långa morgonrockar som passar en lång men som jag. Receptionen klankade ner på gymet de själva hade, men det var öve... Visa hela »

2 dec 2015

Att göra ett besök här, gärna under till exempel julshoppingen, är ett sant nöje. Det är en ren dröm att slå sig ned i fåtöljerna, inne i den herrklubbs-liknande baren, och insupa atmosfären med ett glas champagne. Känns lite som att... Visa hela »

30 okt 2015

På Elite Plaza, eller Elite Avenue, bor jag oftast på när jag är i Göteborg och jobbar. Här har dom sköna rum, bra badrum och en bra frukostbuffé. Restaurangen serverar mycket bra fiskrätter med oftast svenska smaker.