Riverton är ett familjeägt och familjedrivet designhotell beläget vid vattnet i centrala Göteborg. Hotellet utgör en perfekt bas för den som vill utforska stan. Bara några minuters promenad från hotellet ligger den historiska stadsdelen Haga, shoppingstråket Kungsgatan och Skansen Kronan.

Det modernt inredda hotellet erbjuder 210 bekväma rum och sviter som är omsorgsfullt inredda med en modern, elegant design och som är utrustade för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. För den som vill bo en längre period erbjuder man även sex fullt utrustade lägenheter.

På hotellet finns två restauranger, en skybar och en lobbybar. På tolfte våningen, med fönster från golv till tak, hittar du View Skybar & Restaurant med panoramautsikt över Göteborgs hamninlopp. Här kan du njuta av prisbelönta drinkar eller uppleva à la carte-menyn. På första våningen ligger Restaurant ONE samt en lobbybar, The Livingroom, som erbjuder goda drycker och lättare förtäring.

Riverton kan även stoltsera med spaavdelningen Serenity Spa som ligger på bottenvåningen. Här kan du slappna av i den uppvärmda inomhuspoolen, njuta av upplevelseduschar och bastur eller varva ner i Spa Lounge. Alla hotellgäster kan lägga till spaentré på nyckelkortet mot en kostnad.

Konferens
Som affärs- och konferenshotell är möten och event på Riverton alltid skräddarsydda efter kundens behov och önskemål. Oavsett om du behöver ett rum för ett möte, mingel eller utställningsplats har man kapaciteten att tillgodose dina behov. De 16 mötes- och konferensrummen rymmer upp till 400 personer.

Se även View Skybar & Restaurant

Användarbilder på Hotel Riverton Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 aug 2019

Härligt ställe, bra läge, sen så har dom en underbar skybar!😃👍

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

15 aug 2019

Bästa stället med bästa personalen och bästa ledningen ❤️🙏🏻