Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Hotel Riverton

Fyrstjärniga Riverton i centrala Göteborg välkomnar såväl romantiska par som affärsresenärer. Här hittar du bland annat relaxavdelning, restaurang, skybar och en stor konferensanläggning med närhet till både shopping och nöjen.

Det modernt inredda hotellet erbjuder 175 bekväma rum samt fem lägenheter, fullt utrustade med bland annat tvättmaskin och kök. Gäster har fri tillgång till relaxavdelning med bastu och jacuzzi, och i priset ingår även en frukostbuffé att inleda dagen med. Hotellet rymmer också ett välutrustat gym.

Tolv våningar upp hittar du View Skybar & Restaurant med panoramautsikt över Göteborgs hamninlopp. Här ges utrymme för allt från romantiska middagar till konferenser och julbord. För den som vill upptäcka resten av stan går det att boka olika paket som exempelvis inkluderar populära attraktioner. Annars är det även nära till shoppingtäta Kungsgatan och till mysiga området Haga med många caféer och butiker.

Den som ska ha ett event hittar även Restaurant ONE på plan 1, med plats för upp till 250 sittande gäster. Här satsar man på inbjudande atmosfär och tidlös elegans. I direkt anslutning till restaurangen finns även Kongressen, med plats för 150 sittande gäster. Större sällskap kan boka båda lokalerna och få tillgång till scen, dansgolv och bar.

Konferens
Som affärs- och konferenshotell erbjuder Riverton en av de största konferensanläggningarna i Göteborg. Här finns 18 olika konferensrum där det går att arrangera allt från frukostmöten till kongresser, videokonferenser och gruppaktiviteter. Kapaciteten sträcker sig från två till 600 personer.

Se även View Skybar & Restaurant

Användarbilder på Hotel Riverton

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
15 aug 2019

Härligt ställe, bra läge, sen så har dom en underbar skybar!😃👍

Det finns recensioner som har filtrerats bort frÄn totalbetyget, dÄ de pÄ nÄgot sÀtt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

15 aug 2019

Bästa stället med bästa personalen och bästa ledningen â€ïžđŸ™đŸ»