Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Radisson Blu Riverside Hotel öppnade 2013 och har med sina 265 designrum anpassat sin standard till både business och privatresenären, och den lyckade inredningen är slående redan i receptionen. Missa inte hotellets ambitiösa spa, här finns bland annat spa-pools, bastu och ett välutrustat gym. Hotellet har också en egen restaurang och bar, The Cuckoo's Nest, där du kan avnjuta internationella rätter från en varierad meny. Vi utlovar även bra häng i baren, där du kan slappna av med ett glas vin eller en drink.

Se även Cuckoo's Nest

Användarbilder på Radisson Blu Riverside Hotel Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

√Ąrlighet varar l√§ngst!

Avbryt
3 mar 2020 · Uppdaterad

Jag gillar Riverside - mer än Scandinavia i sta'n - och har inget emot läget på 'fel sida' av Göta Älv då det kan vara ganska avslappnande att ta båten till Lilla Bommen. Med taxi glider pengarna snabbt iväg.

Rummen och designen ä... Visa hela »

27 maj 2015

Blu Riverside ligger en bit utanförstan. Egentligen rätt nära, men man måste köra runt vattnet. Det tar inte mer än 5 minuter till city med bil, ett perfekt läge eftersom det sänker priset rejält. Var här över en helg och upplevelsen var felfri... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.