Cuckoo's Nest

3,0
1 betyg
$$$
Restaurang
Cocktailbar
Cuckoo's Nest
3,0
1 betyg

Alldeles vid kajkanten, inuti Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen, ligger Cuckoo's Nest. Här har man låtit sig inspireras av den hårfina gränsen mellan galenskap och genialitet. Den prisbelönta restaurangen, baren och mötesplatsen har något för dagens alla tillfällen – från frukost till drinkar med vacker utsikt.

Miljön på Cuckoo's Nest är kreativ, med en avkopplande och hemtrevlig atmosfär. Här kan du starta dagen med nybakat bröd, croissanter, färsk frukt, nystekt omelett och annat som hör en hotellfrukost till. Under vardagarna serveras varje dag en ny lunchrätt, där också sallad, kaffe och kaka ingår. 

På restaurangens à la carte skiftar rätterna beroende på säsong, men några klassiker som alltid finns på menyn är bland annat räkmackan och cheeseburgaren (som också finns i vegetarisk skepnad). Här hämtar köket inspiration från världens alla hörn, och låter bland annat det klassiskt franska möta USA i kreativa kombinationer. 

Högst upp, med himlen som tak, ligger baren Cuckoo on The Roof som har öppet på somrarna. Hit kommer du för att njuta av sol, skön musik, umgänge – och något i glaset. Här ligger fokus nämligen på cocktails och vin, och drinklistan är under ständig utveckling.

På Cuckoo's Nest finns det även möjlighet att anordna event och möten för upp till 60 personer, med sällskapsmenyer speciellt anpassade för större grupper. 

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Cuckoo's Nest Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
1

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
1

Representerar du Cuckoo's Nest?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Cuckoo's Nest?

Vi har klassificerat Cuckoo's Nest som:

  • Cocktailbar
  • Skybar

Vad kostar det att äta på Cuckoo's Nest?

Cuckoo's Nest ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på Cuckoo's Nest?

På Cuckoo's Nest serveras bland annat:

  • Europeiskt

Serverar Cuckoo's Nest lunch?

Ja, Cuckoo's Nest har lunchserveringar.

Har Cuckoo's Nest uteservering?

Ja, Cuckoo's Nest har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Cuckoo's Nest?

Cuckoo's Nest ligger på Lindholmspiren 4, 417 56, Hisingen.