Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Casa in Corso

5,0 • 1 recension
Casa in Corso

Mitt i Linnéstan shoppar du inredning till badrum, kök och sovrum med fokus på välkända italienska varumärken. Här kan du få hjälp med allt från garderobslösningar till hela husets interiör, och i showroomet på Övre Husargatan har inredningsteamet full koll på hur du ska ge just ditt hem en unik look. Handplockade och moderna klassiker från bland annat Gaggenau, Poliform, Varenna och Vola förmedlar stil och karaktär.

Ditt hem säger mycket om vem du är, och italiensk design är känd för att ligga i framkant - både när det handlar om helhetslösningar och när du vill lyfta din personliga stil med mode och accessoarer. Under devisen ”Hus Pågår”, en direktöversättning av italienskans Casa in Corso, handplockar inredningsbutiken Casa in Corso elegant och modern men samtidigt tidlös formgivning med rötterna i Italien. Här jobbar showroomets välutbildade team med stor passion för inredning och design.

Casa in Corso tar emot både privatkunder och intressenter från offentlig miljö, och man har gedigen kunskap kring hur ett hem bör planeras och inredas för bästa komfort. Här får du hjälp med allt från idé till färdig interiör för kök, badrum, vardagsrum och garderobslösningar. Förutom övergripande lösningar i det större formatet finns här även dekorativa accessoarer som bland annat mattor från CC-Tapis och iögonfallande armaturer från Catellani & Smith. 

Se hur planerna visualiseras med hjälp av 3D-animationer, och föreställ dig hur ditt framtida hem tar form. Förutom planering och val av material, får du här även hjälp med montering och byggnation, så att processen blir så smidig som möjligt.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Carolina B.

Fantastiskt showroom och butik, där även bemötandet är otroligt trevligt och professionellt. Så fina och eleganta lösningar för hela hemmet!