Dr. Nina Skönhetsklinik

inga betyg
Klinik
Dr. Nina Skönhetsklinik
inga betyg

Dr. Nina Skönhetsklinik finns på Qui i Vasastaden och här är läkarna specialiserade på estetisk hud- och skönhetsvård. Bland annat erbjuds injektionsbehandlingar och trådlyft med fokus på naturliga resultat.

Hos Dr. Nina i anslutning till Qui jobbar läkare som är specialiserade inom skönhet och anti-aging. Medicinskt ansvarig läkare är Nina Dezfoolian, som har flera års erfarenhet av skönhetsbehandlingar och jobbar med målet ”att ana men inte se”. Hudterapeuten Matilda Alström, som grundade Qui 2014, har koll på de senaste behandlingarna och fokuserar på säkerhet och personal. På kliniken jobbar även läkaren Carolina Gonçalves, som också följer trenden med naturliga resultat. Tillsammans erbjuder de en mängd olika behandlingar inom skönhet och anti-age.

Bland behandlingarna finns exempelvis injektionsbehandlingar med fillers i ansiktet samt rynkbehandlingar med muskelavslappnande medel för bland annat "argrynkan". Kliniken erbjuder även medicinsk hudvård med aktiva ingredienser samt trådlyft som slätar ut rynkor. Det finns även fillers för stussen och injektionsbehandlingar för dubbelhakan.

Besökarnas bilder från Dr. Nina Skönhetsklinik Bilder

Recensioner av Dr. Nina Skönhetsklinik

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Dr. Nina Skönhetsklinik!

Representerar du Dr. Nina Skönhetsklinik?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Dr. Nina Skönhetsklinik?

Dr. Nina Skönhetsklinik ligger på Vasagatan 36, 411 24, Centrum, Vasa.