Södra Larm Bar & Bistro

4,6
7 betyg
$$$
Fransk restaurang
Svensk restaurang
Hemsida
Instagram
Södra Larm
4,6
7 betyg
Hemsida
Instagram

Inhyst på Hotel Flora hittar du bistron och baren Södra Larm, och i äkta bistrostuk serveras här mat och dryck från morgon till kväll för att mätta gästernas magar. Beläget mittemot Victoriapassagen, innanför vallgravarna, hittar du detta smultronställe för såväl vänskapliga som romantiska sammankomster.

Innanför väggarna möts du av en varm, dov men färgglad interiör som andas art deco. Enkelt möter exklusivt. Här kan du krypa upp i en soffa, sitta till bords på stolar eller bänka dig i baren. Miljön meddelar att här kan man komma och gå, om så för en morgonkaffe som för en lunch, after work eller storartad middag. Känn dig som hemma i en avslappnad miljö med det lilla extra.

Menyn utlovar klassiska bistrorätter där ostron, löjrom, råbiff och burrata hittas bland favoriterna. Dyker du ner i den säsongsbetonade à la carten kan du stöta på flankstek med oxsvansragu, bakad piggvar med smörstekta kantareller eller havskräftor på rågbröd med citron och dillmajonnäs, för att nämna några exempel. Här blandas det bästa av det franska, internationella och nordiska köket.

Självklart speglar dryckesmenyn det klassiska utbud som ofta önskas på en bistro också – dry martini, negroni och champagne är självklart sådant som går att beställa i baren, eller om så önskas till middagen.

Bistron Södra Larm välkomnar alla sällskap, såväl förbipasserande som övernattande på Hotell Flora. Är man ett större sällskap finns det gott om plats i närbelägna kontorshotellet Flora Workspace, också en del av hotellet.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Södra Larm Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Södra Larm

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 mars 2022

Här kan man trilla in på hotellfrukost när det passar och allt finns i omedelbar tillgänglighet. Enkelt och gott

4 juni 2023

Kanon bra mat och grym bra service!
Loa

9 apr. 2022

Perfekt för en trevlig kväll. Vår servitör satte guldkant på kvällen.

11 juli 2023
22 okt. 2022
30 okt. 2021
29 okt. 2021