Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Park Lane

2,6
5 betyg
Redigera Park Lane
Park Lane

Förutom att halva året erbjuda göteborgarna en musikaliskt fullspäckad krogshow, är Park Lane ett säkert kort i klubbnatten. Högt uppe på Avenyn samlas festglada partyprissar, veckans tre sista dagar. Publiken är blandad och hit kommer både kändisar och vanliga dödliga. Svenska och internationella dj's gör dansgolvet svettigt och man blandar upp med shower och olika temafester. Var inte rädd för att sticka ut, här välkomnas det udda. Veckan avslutas med Spritluckan, ett fenomen vida känt i restaurangkretsar.

Användarbilder på Park Lane Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
21 nov 2021

Vakterna är under ALL kritik. Jag blev utsatt för övervåld utan att ens ha varit orsaken, jag skulle hjälpa en tjej att få ut sin jacka och helt plötsligt så kommer två stora vakter och drar ut mig. Skandal.

27 jan 2018

Har aldrig haft en dålig kväll/natt/morgon här!
Grym personal ifrån dörr till bar :)

28 jan 2019

Värsta vakterna i hela mitt liv! Aldrig råkat på ett sånt uselt bemötande. Istället för att samtala om ett enkelt missförstånd på dansgolvet, som inte ens hann bli till en situation blev min pojkvän bogserad från dansgolvet och kastad... Visa hela »

16 okt 2019

Bästa nattklubben i Göteborg! Alltid folk även om det är tomt på hela avenyn

17 mar 2019

Gå inte hit!!
Sämsta klubben tack vare vakterna och personalen där!
Jag har varit en evigt trogen gäst på Park Lane. Men tyvärr har det blivit sämre och sämre och nu kan jag säga tack å hej aldrig mer.

Jag skulle äntligen bes... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.