Park Lane

2,7
7 betyg
Nattklubb
Scen
Hemsida
Park Lane
2,7
7 betyg
Hemsida

Förutom att halva året erbjuda göteborgarna en musikaliskt fullspäckad krogshow, är Park Lane ett säkert kort i klubbnatten. Högt uppe på Avenyn samlas festglada partyprissar, veckans tre sista dagar. Publiken är blandad och hit kommer både kändisar och vanliga dödliga. Svenska och internationella dj's gör dansgolvet svettigt och man blandar upp med shower och olika temafester. Var inte rädd för att sticka ut, här välkomnas det udda. Veckan avslutas med Spritluckan, ett fenomen vida känt i restaurangkretsar.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Park Lane Användarbilder

Recensioner av Park Lane

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 sep. 2022

Krogshowen Rock the disco var magisk! Oscar, vår servitör var bäst både i sång, show och service!

27 jan. 2018

Har aldrig haft en dålig kväll/natt/morgon här!
Grym personal ifrån dörr till bar :)

28 jan. 2019

Värsta vakterna i hela mitt liv! Aldrig råkat på ett sånt uselt bemötande. Istället för att samtala om ett enkelt missförstånd på dansgolvet, som inte ens hann bli till en situation blev min pojkvän bogserad från dansgolvet och kastad... Visa hela »

21 nov. 2021

Vakterna är under ALL kritik. Jag blev utsatt för övervåld utan att ens ha varit orsaken, jag skulle hjälpa en tjej att få ut sin jacka och helt plötsligt så kommer två stora vakter och drar ut mig. Skandal.

16 okt. 2019

Bästa nattklubben i Göteborg! Alltid folk även om det är tomt på hela avenyn

17 mars 2019

Gå inte hit!!
Sämsta klubben tack vare vakterna och personalen där!
Jag har varit en evigt trogen gäst på Park Lane. Men tyvärr har det blivit sämre och sämre och nu kan jag säga tack å hej aldrig mer.

Jag skulle äntligen bes... Visa hela »

5 sep. 2022