Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Port Du Soleil

4,0
1 betyg
Redigera Port Du Soleil
Port Du Soleil

Önskan: Du vill åka till Barcelona / Franska Revieran / Marocco. Problem: Du har inte råd / tid / möjlighet. Lösning: Port du Soleil. Förra året besöktes nattklubben av upp till tiotusen gäster i veckan. Det är i det närmaste rent trolleri i en stad av Göteborgs storlek. På denna utomhusklubb känns Medelhavet aldrig särskilt långt borta. Gillar du att dansa loss till fantastiska dj:s och bland glada människor har du knappast missat Port du Soleil.

Den goda maten intas med fördel halvliggandes i soffgrupper. Menyn Kärlek går loss för drygt 300 kronor, och då får du bland annat Hummus, Baba Ganoush och en rad andra libanesiska smårätter.

Port du Soleil är öppet hela sommaren torsdag till lördag, from 1 juni fram till och med den 27 augusti.

Användarbilder på Port Du Soleil Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 okt 2020 · Uppdaterad

Väldigt coolt ställe! Känns verkligen som att man är utomlands. Vi satt på stora innergården, finns även utrymme inomhus som är mer klubb. Är solbäddar, stora ytor, stora och färglada djurskulpturer. Mycket fina färger, rosa väggar p... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.