Barsac

5,0
4 betyg
$$$
Europeisk restaurang
Vinbar
Barsac
5,0
4 betyg

Vin, mat och kontinentala influenser, det står i centrum för restaurangen och vinbaren Barsac på Viktoriagatan. Här hittar du en modern kvarterskrog med en stor bardisk där du kan slinka in för att ta ett glas och en bit mat, eller gå på vinprovning.

Barsac är stället för alla vinälskare. Här möts man av fransk bistroinredning, schackrutigt golv och vinflaskor som står uppradade på hyllor längs väggarna. Rakt innanför entrén finns restaurangens centrala mittpunkt, baren, där det serveras en mängd olika viner på glas och över 500 viner på flaska. Man erbjuder även utvalda ölsorter, destillat och lokalrostat kaffe att sippa på. Den som vill kan kombinera drycken med tilltugg som ostar och charkuterier. Det går även bra att slå sig ner och äta vid ett eget bord.

Menyn består av utvalda rätter med influenser från Sydeuropa, men restaurangen har även en förkärlek för svensk husmanskost. Kombinera din dryck med något klassisk och rustikt, eller beställ in en chark- eller ostbricka att tugga på. Du som är sötsugen hittar även efterrätter att festa loss på. Utöver att servera mat och dryck arrangerar Barsac även vinprovningar och temamiddagar. Det går även att skräddarsy en vinprovning med teman som exempelvis ost- och vinprovning, italienska viner eller Pinot Noir-provning.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Barsac Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
4

Recensioner av Barsac

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Rekommenderas starkt, detta är en av de bästa vinbarerna i Göteborg! Min fru och jag försöker alltid återkomma hit när vi får möjlighet. Riktigt god mat, helt fantastisk vinlista och människorna som arbetar här är otroligt duktiga och pr...

Favoritställe! Är så tacksam över att få bo i närheten av Barsac, alltid lika trevligt och mysigt att gå dit på middag eller bara för ett glas vin. Bästa personalen, sjukt mycket bra viner och testa gärna deras vinprovning! ✨

Så otroligt gott och trevligt och fantastiska viner.

Riktigt bra vinbar med god, vällagad och prisvärd meny. Vinlistan är fantastiskt, man kan även lyckas hitta lite äldre årgångar.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
4

Representerar du Barsac?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Barsac?

Vi har klassificerat Barsac som:

  • Vinbar

Vad kostar det att äta på Barsac?

Barsac ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på Barsac?

På Barsac serveras bland annat:

  • Europeiskt
  • Franskt
  • Husmanskost
  • Medelhavet

Vilken typ av stämning är det på Barsac?

Vi skulle beskriva stämningen på Barsac som mysig och lite lugnare.

Har Barsac uteservering?

Ja, Barsac har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Barsac?

Barsac ligger på Viktoriagatan 8, 411 25, Centrum, Vasa.