Bon

3,9
8 betyg
$$$
Restaurang
Hemsida
Instagram
Bon
3,9
8 betyg
Hemsida
Instagram

För frankofiler finns ett förhållandevis brett utbud i det göteborgska restaurangutbudet. Till de senare tillskotten hör Bon på Arkivgatan. På menyn hittar man förstås en hel del franska influenser, men även andra medelhavsländer, som Italien och Spanien har satt sin prägel på det innovativa köket. Bordsbokningar går inte att göra, utan det är bara att slinka förbi. Restaurangen har även en bar om man bara vill ta sig en drink och lite tilltugg. Noga utvalda viner.

Föreslå ändringar

Recensioner av Bon

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 nov. 2018

Här hittar du god mat, bra service och en mysig miljö! Det är små detaljer som gör att jag inte riktigt kan ge mer i betyg men det är en stark trea och Bon är alltid ett bra ställe att ”slinka in på” när man inte planerat så bra.

21 aug. 2019

Bon har verkligen riktigt goda moules mariniére i Göteborg och deras fiskgratäng är dröm!! 😍

Bon levererar allt service i världsklass och är supergoa och hjälpsama. Relativt enkelt att få bord om man får för sig att gå ut en... Visa hela »

Listad i: Lördagslunch
4 jan. 2023

Slarvigt lagad mat men trevlig personal.
Ugnsbakade potatisen till ankan kan inte ha varit nylagad, den smakar som potatis som tillagats timmar innan och sedan värmts upp. Grodlåren var torra. Aldrig ätit detta innan men hade smak och konsistens som övergjord kyckling. Bul... Visa hela »

30 nov. 2018

Älskar Bon! Enda minuset är att man inte kan boka bord. Musslorna och deras fries är to die for! De har dessutom ett riktigt kanonerbjudande på lördagarna med musslor och bubbel för typ 170 spänn. Ja tack!

12 maj 2020

En av mina vänners kvarterskrog så det var som att vara på besök hos grannen. Vi gick ner till restaurangen sent en vardag så vi var ensamma vilket inte gjorde något! rolig och kunnig personal. Vi åt skaldjur och bakad rotselleri som var 👌🏻 Mums!! Dock tappade... Visa hela »

22 juli 2018

Fantastisk mat och helt underbart mysigt och romantiskt ställe!

11 jan. 2020

Strålande Carpaccio å bländande Moules Frites. Bra å glad service. Men - musiken!!! Våga gå hela vägen å bjud på franska dragspel!

24 okt. 2021
Listad i: Restauranger