Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bistro Français

0,0
0 betyg
Redigera Bistro Français

Bistro Français håller öppet från morgon till sen kväll och välkomnar såväl affärsfolk som bohemer, turister, familjer och partysugna. Här kan man äta frukost, lunch eller middag, umgås och slå klackarna i taket. Menyn bjuder på bland annat fisk, skaldjur och kolgrillat kött.

Här tillagas mat från grunden på svenska råvaror som är i säsong. Närmare småtimmarna förvandlas restaurangen till en nattklubb med festlig känsla, ett pulserande dansgolv och livespelningar. Dagtid kan du äta såväl lunch som brunch, beroende på om det är vardag eller helg. Det serveras även shoppinglunch.

Här sitter fransk elegans i väggarna. Kockarna strävar efter att erbjuda kittlande smaker med noggrant utvalda råvaror. Menyn fokuserar på smakupplevelser från havets härligheter, såsom räksallad, moules frites och bouillabaisse – men du hittar också högrevsburgare, coq au vin och beouf burgignon.

Vill du slinka in för en fika och en avkopplande stund, kan du slå dig ner i någon av de sammetsklädda fåtöljerna. Drick en färskpressad juice, ta en smörgås, något sötare om så får vara, en kopp kaffe eller kanske något bubblande. I en storstilad miljö på Avenyn kan du luta dig tillbaka och vila fötterna medan du äter macarons, brioche eller kanske en krämig mousse-bakelse.

På Bistro Français är du välkommen under större delen av dygnet, vare sig du vill njuta i din ensamhet, på tu man hand eller ta med vännerna på en afterwork.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Bistro Français!

Användarbilder på Bistro Français Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.