Joe Farelli's

3,8
12 betyg
$$$
Amerikansk restaurang
Italiensk restaurang
Joe Farelli's
3,8
12 betyg

Hos Joe Farelli's, som ligger på Avenyn, kan du förflytta sinnena till New York och Little Italy – samtidigt du befinner dig mitt i centrala Göteborg. Här har man serverat italiensk-amerikanska klassiker i decennier. Restaurangen har även en pulserande cocktailbar där man kan dricka drinkar och avrunda veckan med AW-häng.

Rödrutiga dukar, gröna läderbås och svartvita fotografier på väggarna… Joe Farelli's har tagit med sig en liten bit av Little Italy till Göteborg, både vad gäller inredning och meny. Här bjuder man på en nostalgidoftande resa till 1900-talet och andra sidan Atlanten, med bland annat hamburgare, grillrätter, färsk pasta och vedugnsbakade pizzor på menyn. Den familjeägda restaurangen, som drivs av Lalle och sonen Simon, har länge varit ett klassiskt vattenhål på Avenyn och tanken är att det ska kännas som att kliva in på ett italienskt hak i New York. Här vill man bjuda på en matupplevelse med det bästa från det italiensk-amerikanska köket.

Bortsett från middag och lunch serverar man från september till slutet av maj även en brunchbuffé på söndagar, med italienska och amerikanska smaker enligt parollen ”all you can eat”. Då kan man samla ihop vännerna till lite söndagshäng eller ta med sig sin käresta på en mysig söndagsdejt. På kvällarna höjer man pulsen och bjuder på barhäng med cocktails och AW-häng. Vill man ha extra festlig stämning, då ska man besöka Joe Farelli's på en fredag eller lördag och uppleva stället ”by night”.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Joe Farelli's Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
12

Recensioner av Joe Farelli's

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Sjukt coolt ställe! Älskar inredningen.

Vart på farellis flera tillfällen och maten håller toppklass varje gång!! Servisen är också supertrevlig och hjälpsam.

Har du barn så bemöda dig inte att gå
hit!!!
Och framförallt om dom sitter i barnvagn för du är inte vatten värd om du visar dig där med barn och barnvagn.
Vi läste tyvärr inte recensionerna innan
och där är det jätte...

Bra läge för den som ankommer till Göteborg

Blev kallad för oförskämd barn som inte har råd med mat!
Vi var ett gäng tjejer som skulle ta några öl. Först sa vi att vi tänker bara dricka och inte beställa mat, ifall om det skulle vara någon annan som vill ha bordet för att ä...

Väldigt mysig resturang, dom har verkligen lyckats att få den italienska och amerikanska känslan i samma resturang. Deras hamburgare är riktigt goda om man vill ha amerikanskt och pastan är väldigt god om man vill ha lite mer italienskt. Uteservering är också...

Klassisk ställe! Aldrig besviken!👍

Listad i: Brunch

Bra käk och go stämning,något dyrt men nu är det ju Avenyn och priserna blir väl därefter.

Det måste vara stans bästa vedugnseldade pizzor!
Carpaccion är inte så dum den heller

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Lågt totalbetyg överallt, lita på det. Obehaglig upplevelse! Kom med min familj men blev nekad att komma in. ”Det är fullt” var beskedet. Nästa sällskap som också var fem personer hade inte heller bokat bord, de fick komma in. En ytterst hotfull, obe...

·

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Alltid bra på Farelli’s! Blev kär i detta stället första dagen dom slog upp portarna mitt på avenyn. Tunna, goda pizzor m den rätta krispigheten. Skönt ställe att hänga på.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
12

Representerar du Joe Farelli's?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Joe Farelli's?

På Joe Farelli's serveras bland annat:

  • Amerikanskt
  • Italienskt
  • Pizza
  • Pasta
  • Hamburgare

Vilken typ av bar är Joe Farelli's?

Vi har klassificerat Joe Farelli's som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Joe Farelli's?

Joe Farelli's ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Serverar Joe Farelli's lunch?

Ja, Joe Farelli's har lunchserveringar.

Har Joe Farelli's uteservering?

Ja, Joe Farelli's har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Joe Farelli's?

Joe Farelli's ligger på Kungsportsavenyn 12, Centrum, Avenyn. I närheten ligger Kungstorget, Göteborg.