Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Joe Farelli's

4,5
4 recensioner
Joe Farelli's

Italien och USA kan tyckas vara sina diametrala motsatser vad gastronomi beträffar. Men de båda länderna kommer väl överens på Farelli´s, en av Avenyns mer spännande restauranger. Här serveras ett brett urval av smörgåsar, pizzor, sallader och inte minst burgare, självfallet hemmagjorda och av modell större. Du hittar också en genomarbetad barnmeny och en stor uteservering sommartid. Ofta fullsatt, i synnerhet under de yammie söndagsbruncherna med nordamerikanskt tema, så var gärna ute i god tid.

Användarbilder på Joe Farelli's Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Joe Farelli's av Pia H.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 maj 2020 · Uppdaterad

Alltid bra på Farelli’s! Blev kär i detta stället första dagen dom slog upp portarna mitt på avenyn. Tunna, goda pizzor m den rätta krispigheten. Skönt ställe att hänga på.

26 nov 2019

Bra käk och go stämning,något dyrt men nu är det ju Avenyn och priserna blir väl därefter.

15 aug 2019

Klassisk ställe! Aldrig besviken!👍

16 mar 2017

Väldigt mysig resturang, dom har verkligen lyckats att få den italienska och amerikanska känslan i samma resturang. Deras hamburgare är riktigt goda om man vill ha amerikanskt och pastan är väldigt god om man vill ha lite mer italienskt. Uteservering är också... Visa hela »