Atrium Bar & Restaurant

4,0
1 betyg
Redigera Atrium Bar & Restaurant

I anslutning till Radisson Blu Scandinavia Hotel hittar du denna exklusiva bistro som serverar såväl internationella rätter som guldkorn från västkusten. Här äter du både klassiskt och modernt med hälsosamma och ekologiska inslag i en elegant atmosfär.

Med perfekt centralt läge, bara några minuters promenad från Drottningtorget och Centralstationen, hittar du restaurang Atrium inne på Radisson Blu. Här kan du slå dig ner i en sober och avslappnad miljö som passar för såväl affärslunchen och kompismiddagen som för familjemys och afterworkdrinkar. I baren hittar du en härlig mix av göteborgare och internationella gäster som samlas över kosmopolitiska cocktails och lokal öl.

Under veckodagarna serveras lunchen som består av två utvalda rätter, samt à la carte-menyn som finns även under middagstid. Där hittar du klassiska smårätter som gubbröra och löjrom, men också bao buns med spännande smaker. Självklart kan du alltid hitta en räkmacka och fiskrätter på menyn, i sann västkustanda. På helgerna dukar man fram en generös brunchbuffé fylld till brädden av både sött och salt med smaker från alla världens hörn att botanisera bland.

När det vankas födelsedagar, privata middagar eller andra festligheter så erbjuder Atrium både mindre chambre séparées och stora ytor för upp till 1000 gäster. Här ska du alltid känna dig som hemma och väl omhändertagen.

Se även Radisson Blu Scandinavia Hotel, Noot Nordik Kitchen & Bar, Hagabadet Drottningtorget

Användarbilder på Atrium Bar & Restaurant Visa alla

  • Lägg till bild